Support
Gradinamax.ro folosește cookie-uri. Continuând navigarea îți exprimi acordul pentru utilizarea acestora.

Tarif normal

0359 801 300

Avantajul super ofertelor!

Surprize speciale de la GrădinaMax:„Super Oferta“

Beneficiile loialității. GrădinaMax oferă reduceri atunci când vă abonați la newsletter, dezvoltând în același timp programul de bonusare pentru clienții permanenți care doresc să colaboreze cu magazinul nostru în mod regulat. Am dezvoltat o super ofertă, care pune la dispoziție posibilitatea de a achiziționa întregul material vegetal cu o reducere de cel puțin 15%.

Ce este o „super ofertă“?

Super oferta“ - poate fi alcătuită din semințe, răsaduri sau bulbi, plantele fiind selectate după anumite criterii specifice. Pentru alegerea seturilor complete se va ține cont de:

  1. Posibilitatea de polenizare încrucișată.
  2. Caracteristicile climatice ale plantelor în creștere.
  3. Valoarea nutritivă (există truse speciale pentru sănătate).
  4. Randament, gust și alte caracteristici specifice culturilor de fructe.

Originalitate - o varietate de soiuri se completează în mod armonios din punct de vedere al culorilor, înălțimii tufelor, timpului de înflorire și parfumului.

Vă recomandăm să examinați „super oferta“ analizând separat și soiurile din care este compusă.

Varietatea viței de vie

Setul de vița de vie „Gigant“, include legendarele soiuri de fructe mari - Maxi alb și negru. Seturile de 4 răsaduri, sunt suficiente pentru a obține o cultură de viță de vie destul densă, sau pentru a extinde plantațiile deja existente. Achiziționând aceste seturi deja formate de va putea simplifica procesul de cultivare și polenizare încrucișată a două tipuri diferite de viță de vie.

Creșterea productivității

Butașii de viță de vie au vârsta de 1 an, aceștia începând să rodească încă din al doilea an, randamentele fiind foarte mari. Toamna, frunzele butașilor sunt tăiate, grosimea lor fiind cât a unui creion, cu o lungime de 25-50 cm, iar apoi aceștia se vor putea adăposti în locuri răcoroase și uscate. Primăvara înainte de plantare, butașii se așează cu rădăcina în apă, și se sădesc în sere pentru înrădăcinare și obținerea de răsaduri tinere de viță de vie.

Paradisul florilor

Un set de trandafiri este ca o simfonie a culorilor, acesta putând fi format de exemplu din cinci butași trandafiri floribunda care pot fi plantați în orice zonă a grădinii dvs. Soiurile comercializate de Gradinamax sunt atent selecționate, de calitate superioară, fiind renumite pentru florile superbe și pentru perioada lungă de înflorire. Vă recomandăm ca pentru plantarea lor să alegeți zone foarte bine luminate, în prezența soarelui, acestea fiind conițiile de bază pentru obținerea unor inflorescnețe abundente, frumos colorate.

Plantele se poziționează la o distanță de cel puțin un metru una de cealaltă, pentru a le oferi un spațiu suficient de dezvoltare a tufelor. În perioada de primăvară și imediat după încheierea perioadei de înflorire, se poate efectua procesul de hrănire, adăuând în groapa de plantare îngrășăminte pe bază de gunoi de grajd putrezit, formând un compost împreună cu îngrășământul special pentru flori. Efectuând aceste procese veți asigura aportul necesar de nutrienți pentru o buna dezvoltare a plantelor.

Achiziționând aceste seturi puteți să organizați într-un mod mult mai eficient spațiile alocate formării paturilor de flori, în funcție de culori sau inflorescențe. Se pot planta armonios în apropierea băncilor și a pavilioanelor, atrăgând privirile trecătorilor cu aspectul lor deosebit.

Livezi spectaculoase

Seturile de pomi sunt considerate o adevărată mană cerească pentru cei care visează la cele mai mari recolte de fructe: piersici, caise, prune, foarte suculente, ce au o dulceață asemănătoare mierii.

Majoritatea soiurilor sunt autopolenizante și produc recolte uriașe, iar cele care necesită un polenizator diferit, pot fi achiziționate sub formă de set, oferindu-vă toate detaliile de care aveți nevoie pentru plantare.

Achiziționând sub această formă puteți beneficia de prețuri promoționale cu reduceri de până la 70%. Pe lângă avantajul economisirii banilor, nu veți mai petrece timp căutând polenizatori compatibili cu soiurile dvs și veți dobândi recolte garantate de care vă puteți bucura an de an.

Vă invităm să vă familiarizați cu super-ofertele create de magazinul online Grădinamax, achiziționând cele mai avantajoase seturi de produse, care cu siguranță vor fi conform așteptărilor dvs.

2017-03-28
Comentarii

Evaluarea mea: 

ALTE ARTICOLE

Produsul a fost adăugat la comanda dumneavoastră!

Te-ai abonat cu succes

Mulțumesc, sunteți deja abonat la newsletter-ul nostru

Nu aveți nici un produs adăugat în coș

Nici un produs adăugat în "Grădina mea"

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga produse în secțiunea "Grădina mea"

Produs adăugat în "Grădina mea"

Nici un articol adăugat

Articolul a fost adăugat cu succes!

Parola a fost trimisă la adresa de e-mail indicată