Support
Gradinamax.ro folosește cookie-uri. Continuând navigarea îți exprimi acordul pentru utilizarea acestora.

Tarif normal

0359 801 300

Rețeta pentru Ardei Umpluți

Ardei Umpluți

Timp de preparare: 15 min

Timp de gătire: 50 min

Gata în: 65 min

Ingrediente:

15-16 ardei medii, 100 g orez (cu bobul lung, de preferat), 500 g carne de pui tocată, 2 cepe, 1 ou, mărar, piper, sare, cimbru - după gust.

Pentru sos: 50 ml ulei, 3 cepe medii, 400 g piure de roșii (o conservă), busuioc proaspăt. 

Mod De Preparare

Spală şi curăţă ardeii de seminţe, făcând un căpăcel în zona codiței. Alege și spală orezul. Toacă ceapa mărunt. Pune orezul într-un bol împreună cu ceapa tăiată, carnea tocată, oul, mărarul, cimbru, sare şi piper. Frământă bine compoziţia de carne. Umple ardeii și aranjează-i într-o cratiţă care poate fi și introdusă la cuptor. Acoperă-i cu apă călduţă şi lasă-i să fiarbă la foc potrivit.

Între timp, treci la sos. Curăţă ceapa și taie-o solzişori. Pune-o la călit în uleiul încins în prealabil. Când s-a înmuiat, adaugă piureul de roşii. Amestecă încet să nu se prindă. Condimentează cu sare, piper, busuioc după gust. Lasă să scadă. După ce au fiert ardeii pe aragaz, mai bagă-i 20-30 de minute la cuptor să se rumenească.

Ardeii umpluţi se servesc cu sosul preparat şi smântână rece.

2018-02-07
Comentarii

Evaluarea mea: 

ALTE ARTICOLE

Produsul a fost adăugat la comanda dumneavoastră!

Te-ai abonat cu succes

Mulțumesc, sunteți deja abonat la newsletter-ul nostru

Nu aveți nici un produs adăugat în coș

Nici un produs adăugat în "Grădina mea"

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga produse în secțiunea "Grădina mea"

Produs adăugat în "Grădina mea"

Nici un articol adăugat

Articolul a fost adăugat cu succes!

Parola a fost trimisă la adresa de e-mail indicată