Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Plante de interior

Plante de interior – o secțiune cu articole despre plantarea și creșterea în ghivece și jardiniere, a plantelor cu flori și fructe. Nu vor lipsi nici articolele ce îți oferă informații utile despre caracteristicile și necesitățile plantelor de interior.

18 iun 2021
5770

Fă cunoștință cu una dintre cele mai frumoase și mai spectaculoase plante cunoscute, Passiflora. Află, de la experții GrădinaMax, cum să crești Passiflora în ghiveci. Bucură-te de parfumul și florile unice ale acestei plante și înfrumusețează-ți locuința.

27 mai 2021
3366

Știai că există o serie de plante nepretențioase de apartament care îți pot decora locuința așa cum nici nu ai visat? Află, de la experții GrădinaMax, care sunt acestea și ce beneficii îți aduc. 

26 mai 2021
4798

Un apartament perfect este un apartament decorat cu plante ornamentale de interior. Află care sunt cele mai frumoase și mai iubite plante de apartament de la experții GrădinaMax și bucură-te de spectacolul colorat din locuința ta!

28 apr 2021
2733

Vrei să te bucuri de preparate delicioase, asezonate cu prospețime și sănătate? Atunci, află cum poți crește rucola în ghiveci la tine acasă și surprinde-i pe cei dragi cu salate pline de vitamine și toppinguri proaspete.

27 apr 2021
20262

Ai aflat și tu beneficiile plantelor de interior? Atunci haide să vorbim mai multe despre una dintre cele mai frumoase și mai spectaculoase flori pe care o poți crește în apartamentul tău, mimosa pudica. Află mai multe despre îngrijirea mimosei pudica.

25 mar 2021
2719

Pasiunea pentru grădinărit nu trebuie să fie limitată de nimic. Fie că ai la dispoziție o grădină vastă sau un apartament, nu renunța la hobby-ul tău. Învață împreună cu noi să alegi cele mai potrivite soiuri de pomi columnari fructiferi pentru apartament.

19 feb 2021
8699

Cum îți sună ideea de a avea un colț de vară chiar la tine în casă? Învață și tu ce presupune să plantezi floarea-soarelui în ghiveci la interior și simte aerul estival. Îngrijirea simplă este un avantaj de care să profiți, pentru o locuință plină de viață.

18 feb 2021
4707

Prima regulă pentru plante de interior sănătoase este să le cunoști foarte bine. Află cum să îți dai seama când florile tale de apartament se află în stare de repaus vegetativ. Vezi ce este de făcut în aceste situații pentru a-i oferi plantei condiții optime.

26 ian 2021
5818

Mirosul de lavandă te cucerește irevocabil. Așa că, dacă vrei ca aromele degajate de aceasta să te relaxeze la final de zi, îți recomandăm plantarea lavandei în ghiveci. Află cum să cultivi cu succes lavandă în interior și să te bucuri de parfumul ei minunat.

25 ian 2021
4184

Asigură-le plantelor tale de cameră condițiile optime în perioada iernii. Ele se mențin sănătoase atunci când sunt udate corespunzător și când temperaturile de la interior sunt potrivite. Igiena frunzelor este de asemenea un aspect indispensabil pentru buna lor dezvoltare.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
mc visa paypal fancurier