Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 1 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Activitățile favorabile zilei de azi sunt: cultivarea solului, altoirea și plantarea pomilor și a arbuștilor fructiferi, cât și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor. Evită aplicarea fertilizatoarelor. În același timp, azi vei putea acorda atenție și colectării recoltelor de fructe, cât și depozitării acestora prin congelare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Acordă atenție substratului din grădina de legume. Slăbește solul, îndepărtează buruienile și pulverizează plantele cu soluții speciale pentru combaterea bolilor și dăunătorilor. Evită fertilizarea culturilor cu îngrășăminte organice. Plantele trebuie mereu ținute sub observație pentru a avea o buna dezvoltare și pentru a oferi recolte bogate.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi vor putea fi plantate culturile bulbice de plante ornamentale și flori. Acestea se vor dezvolta armonios, dobândind culori intense. Protejează culturile aplicand tratamentele de combatere a bolilor și dăunătorilor. Nu se recomandă fertilizarea sau udarea.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este un moment prielnic pentru a desfășura treburile casnice. Încearcă totuși să nu te suprasoliciți și concentrează-te doar pe activități ușoare ca: îngrijirea plantelor de interior, redecorarea, sau gătitul, care vor fi duse la bun sfârșit cu succes.

Recomandarea zilei

Luna se află în creștere sub semnul zodiacal al Leului, ceea ce înseamnă că activitățile de grădinărit pot fi desfășurate fără probleme. Pe lângă trebuie de prin gospodărie, fă-ți timp și pentru suflet și desfășoară activitățile care îți fac plăcere.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 1219
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier