Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 1 aprilie 2022

post_thumb_preview
Activități generale

Activitățile favorabile zilei de azi sunt: cultivarea solului, altoirea și plantarea pomilor și arbuștilor fructiferi, cât și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor. Evită aplicarea fertilizatoarelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Acordă atenție substratului din grădina de legume. Slăbește solul, îndepărtează buruienile și pulverizează plantele cu soluții speciale pentru combaterea bolilor și dăunătorilor. Evită fertilizarea și udarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi vor putea fi plantate culturile bulbice de plante ornamentale și flori. Acestea se vor dezvolta armonios, dobândind culori intense. Protejează culturile aplicand tratamentele de combatere a bolilor și dăunătorilor. Nu se recomandă fertilizarea sau udarea.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este un moment prielnic pentru a desfășura treburile casnice. Încearcă totuși să nu te suprasoliciți și concentrează-te doar pe activități ușoare ca: îngrijirea plantelor de interior, redecorarea, sau gătitul, care vor fi duse la bun sfârșit cu succes.

Recomandarea zilei

În această zi nu ar trebui să ai în plan cultivarea sau transplantarea culturilor, deoarece luna în Vărsător nu aduce influențe pozitive asupra dezvoltării acestora.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 528
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .