Support

Tarif normal

0359 801 300

Livrare şi plată

Plasarea comenzilor online

Comenzile pentru întregul sortiment de produse pot fi plasate non-stop, pe tot parcursul anului. Expedierea produselor se va face de la începutul sezonului de plantare. Termenele de expediere a tuturor categoriilor de produse pot fi găsite în tabelul de mai jos.

Procesarea comenzilor se efectuează în intervalul orar 9:00-17:00. Semințele, miceliul de ciuperci și produsele similare, se vor expedia a doua zi după plasarea comenzii.

Comenzile plasate în timpul sezonului de plantare vor fi expediate a doua zi după plasarea comenzii.

Nu trebuie să aștepți săptămâni sau luni pentru primirea comenzilor, deoarece vom comasa și vom trimite în același timp toate comenzile tale plasate înainte și în timpul sezonului de plantare!

Termenele de expediere a produselor

Tip de produs

Termenul de expediere

 Semințe

Pe tot parcursul anului

 Miceliu de ciuperci

Pe tot parcursul anului

 Stoloni de căpșuni

Din martie până în noiembrie

 Arbuști fructiferi și Răsaduri”Grădină și Sănătate”

Din martie până în mai;

Din septembrie până în noiembrie;

 Butași de trandafiri

Din martie până în mai;

Din septembrie până în noiembrie;

 Plante ornamentale

Din martie până în noiembrie;

 Bulbi de flori de toamnă

Din septembrie până în noiembrie

 Bulbi de flori de primăvară

Din martie până în mai

 Sămânță de cartofi

Din martie până în mai

Modalități de livrare

Livrare prin «FanCourier»

Livrarea prin curier este cea mai rapidă metodă pentru a intra în posesia produselor tale. Termenul de livrare este de maxim 48 de ore de la expedierea coletului cu produsele comandate.

1. Livrarea din sediul FanCourier.

Poți opta pentru ridicarea coletului cu produsele comandate din sediul FanCourier. Pe această pagină poți verifica statusul livrării coletului, pe baza numărului AWB.

Taxa de livrare nu se modifică și este în cuantum de 21 de lei.

2. Livrarea la adresa specificată.

În momentul plasării comenzii, selectează metoda de livrare prin FanCourier și indică adresa la care dorești să îți fie livrate produsele.

Taxa de livrare – 21 de lei.

Poți urmări stadiul livrării, aici,  pe baza numărului AWB aferent coletului tău. Numărul AWB îl vei primi prin SMS, după ce comanda ta va primi statusul «Expediat». În ziua în care se va efectua livrarea, vei fi notificat(ă) prin SMS cu privire la intervalul orar al livrării și la totalul de plată aferent comenzii tale.

Notă

În cazul unei comenzi ce depășește suma de 459 de lei, taxa de livrare va fi suportată de către noi. Tu va trebui să achiți doar contravaloarea produselor comandate.

Taxa de livrare nu este inclusă în prețul produselor.

Livrare gratuită

1. Plasează o comandă de minim 450 de Lei și beneficiezi de transport gratuit.
2. Plasează și achită o comandă online și beneficiezi de transport gratuit, indifierent de valoarea comenzii.

Prietenoşi cu mediul înconjurător

Compania Grădinamax nu este doar un comerciant de top, de seminţe şi material săditor de calitate superioară, ci şi un prieten declarat al mediului înconjurător, care veghează atent asupra resurselor, din ce în ce mai limitate, ale Pământului, dar şi asupra respectării cu stricteţe a normelor de protecţie a mediului. Astfel, ne-am angajat să utilizăm materiale şi tehnologii ecologice în procesul de împachetare şi expediere a produselor tale preferate:

  • în fabricarea cutiilor noastre de ambalare, de toate formele şi dimensiunile, utilizăm doar carton reciclat, protejând astfel mediul înconjurător de tăierea excesivă a copacilor;
     
  • în procesul de ambalare, fixare a produselor în cutii, respectiv sigilare, utilizăm, pe cât de mult posibil, materiale ecologice, biodegradabile;
     
  • sortăm materialele inutilizabile şi reciclăm selectiv, începând de la cartuşele imprimatelor folosite pentru a tipări factura din colet, până la ambalaje din carton şi ghivecele din plastic ecologic, folosite pentru protecţia materialului săditor.


Modalități de plată

Plata ramburs la livrare

Plata în numerar(sistem ramburs) - această variantă presupune achitarea contravalorii produselor și a taxei de livrare(dacă este cazul), la agentul FanCourier desemnat pentru livrarea coletului/coletelor.

Plata online

Cea mai ușoară și mai convenabilă metodă. Pentru a plăti produsele online, înainte de plasarea comenzii, selectează opțiunea "Plata online". După confirmarea comenzii, vei fi redirecționat(ă) către pagina de servicii, unde poți alege una dintre opțiunile prin care se va efectua plata produselor comandate.

Atenție! Toate comenzile achitate online vor avea întâietate la expediere, iar taxa de livrare va fi suportată de către noi.


Dorești alte informații?

Serviciul de consultanță

0359 801 300 (telefon gratuit)
(Zile lucrătoare - 08:00 – 18:00)

Asistență și reclamații

0772 251 105 (tarif normal)
E-mail: info@gradinamax.ro
https://gradinamax.ro/support

Produsul a fost adăugat la comanda dumneavoastră!

Te-ai abonat cu succes

Mulțumesc, sunteți deja abonat la newsletter-ul nostru

Nu aveți nici un produs adăugat în coș

Nici un produs adăugat în "Grădina mea"

Doar utilizatorii înregistrați pot adăuga produse în secțiunea "Grădina mea"

Produs adăugat în "Grădina mea"

Nici un articol adăugat

Articolul a fost adăugat cu succes!