Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Articole

24 sep 2021
5770

Descoperă cele mai eficiente soluții pentru pregătirea și protejarea clematitelor pe timp de iarnă. Îngrijește-ți plantele cu atenție și perseverență pentru a avea o grădină de vis!

17 sep 2021
1181

Ai grădina plină de hortensii și vrei să le îngrijești corespunzător? Descoperă cum se realizează tunderea hortensiilor toamna. Vezi de ce e important să le toaletezi înainte de venirea iernii și ce ramuri să tunzi pentru o înflorire bogată.

10 sep 2021
1457

Tu știi cum să pregătești căpșunii remontanți pentru iarnă? Descoperă lucrările esențiale din procesul de îngrijire a căpșunilor remontanți toamna. Nu amâna începutul acestora, căci ele trebuie efectuate înainte de venirea propriu-zisă a înghețului. 

03 sep 2021
1208

Vrei să-ți umpli grădina de flori colorate care să încânte toate privirile? Descoperă ce presupune procesul de plantare hortensie paniculată toamna. Vezi ce ai de făcut pentru a proteja planta pe timpul iernii. Bucură-te de flori bogate chiar în anul următor.

01 sep 2021
153

Pregătirea căpșunilor pentru iarnă reprezintă o lucrare necesară dacă vrei să ai fructe gustoase în primăvară. Descoperă cum să realizezi acest proces și care sunt beneficiile asupra plantelor de căpșune. Obține recolte bogate în fiecare an!

01 sep 2021
1082

Septembrie ne oferă recolte bogate de legume delicioase ca ardeii, vinetele, roșiile, dovlceii, varza și conopida, dar și de fructe aromate: struguri, prune, mere, pere și smochine. Cu o varietate atât de mare de resurse, nu avem cum să nu ne gândim la ce preparate savuroase putem găti în luna septembrie.

30 aug 2021
1213

Toamna, răsadurile care intră în stare de latență înainte de sosirea iernii, sunt puse în colete și nu ar trebui să te aștepți ca ele să aibă un frunziș luxuriant și muguri vii. Învață cum să te bucuri cât mai mult timp de trandafirii tăi preferați. Îngrijește-i și readu-i la viata!

27 aug 2021
162

Luna septembrie în grădină este o perioadă aglomerată. De la recoltarea fructelor și legumelor copiase, până la curățarea livezii și plantarea soiurilor specifice, specialiștii GrădinaMax îți oferă toate îndrumările necesare. Află și tu ce ai de făcut!

27 aug 2021
924

Murele se numără printre fructele de pădure care sunt un adevărat izvor de substanțe nutritive, benefice pentru organism. Pentru această perioadă am ales să îți împărtășim o rețetă de sezon extraordinară, pe care cu siguranță o vei adora.

25 aug 2021
980

Plantarea viței de vie toamna presupune o serie de reguli pe care trebuie să le urmezi dacă vrei roade bogate. Descoperă când și cum este mai bine să pui butașii în pământ. Apoi, respectă ritualul de îngrijire și obține struguri gustoși în fiecare an.

GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .