Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Articole

20 iun 2024
17

Levănțica - o plantă perenă aromatică, rezistentă la secetă. Decorează straturile de flori toată vara, produce inflorescențe frumoase și este folosită ca condiment în bucătărie și în gospodărie. Ce este important de știut despre cultivarea lavandei?

18 iun 2024
25

Plantarea afinelor este o sarcină destul de dificilă. Trebuie să acordați multă atenție selecției locului și pregătirii solului. Dar dacă faceți totul corect, răsadurile se vor instala cu siguranță și apoi vor da roade până la 20 de ani!

14 iun 2024
25

Dacă doriți să vă bucurați de gustul deosebit al struguri - nu pierdeți timpul gândindu-vă la asta. Cu cât îi plantați mai devreme, cu atât mai repede puteți recolta. Vița de vie se plantează primăvara și toamna. Cel mai bun moment pentru plantare este aprilie.

12 iun 2024
52

Visul oricărui pasionat de grădinărit este de a avea o grădină exclusivistă plină de trandafiri. Nu numai că ar trebui ca arbuștii să fie într-o stare de sănătate excelentă, dar ar trebui să înflorească abundent pe tot parcursul verii, până la primele înghețuri târzii de toamnă.

10 iun 2024
32

Doriți ca grădina dvs. să fie vibrantă și să atragă insecte benefice? Vă sugerăm ce plante melifere cu o aromă dulce și plăcută vor atrage fluturii colorați. Aripile lor colorate plutind deasupra florilor vor crea un spectacol de neuitat!

07 iun 2024
75

Multe flori și plante pot acționa ca repelenți naturali pentru insecte sau chiar ca agenți de control, iar acest lucru este cunoscut de secole de către omenire. Vrei să ții țânțarii și muștele departe de grădina ta? În acest text veți găsi o mână de sfaturi specifice despre cum să faceți acest lucru!

05 iun 2024
77

Înflorirea bogată a hortensiilor nu lasă pe nimeni indiferent. Aceste plante perene populare vor decora orice grădină, dându-i un aer confortabil și creând o atmosferă festivă în jur. Cu toate acestea, pentru a obține acest efect este necesară o anumită răbdare.

03 iun 2024
39

Cu mult înainte de sosirea europenilor, indienii nord-americani au descoperit minunatele proprietăți vindecătoare ale "soarelui de seară din preerie", cunoscut la noi sub numele de Rudbeckia sau Echinacea.

31 mai 2024
47

Atunci când Wilhelm Kordes s-a născut într-o familie de marinari și a decis să cultive trandafiri, familia sa nu i-a sprijinit imediat alegerea.

29 mai 2024
56

Grădină alpină cu conifere arată ca o insulă sălbatică, dar rămâne extrem de decorativă - o adevărată coastă de munte cu copaci, doar că în miniatură. Pietrele se îmbină frumos cu pinii, ienuperii și copacii Tui. Împreună creează un efect foarte pitoresc.

mc visa paypal fancurier