Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Articole

14 mai 2021
21

Îți plac florile parfumate și visezi la o grădină cu miresme îmbietoare. Atunci alege să combini două flori cu arome intense, lavanda și trandafirii. Dacă vrei să-ți transformi spațiul verde într-un loc pentru relaxare și terapie, cultivă plante aromate. 

13 mai 2021
42

Vezi care sunt recomandările experților grădinari și află ce poți planta la finalul primăverii, în luna mai. Bucură-te de natură, de grădinărit și de fiecare zi cu soare pe care o petreci în grădină, între plante. Poți avea o recoltă timpurie de legume și fructe.

12 mai 2021
23

Dacă vrei o grădină cochetă, cu plante ornamentale cu aspect impecabil, atunci îngrijește-le corespunzător. Aplică tăieri la cununiță pentru a obține un arbust bine conturat în grădina ta. Pregătește-ți uneltele potrivite și vezi ce trebuie tuns.

11 mai 2021
27

Fertilizarea trandafirilor este uneori necesară pentru buna lor dezvoltare. Vezi care sunt ingredientele principale pe care un îngrășământ trebuie să le aibă în compoziție și care este perioada optimă pentru aplicarea fertilizanților.

10 mai 2021
30

Vrei să obții preparate inedite pentru cămara ta? Atunci descoperă și tu cum se realizează plantarea și îngrijirea trandafirilor de dulceață. Adună petalele aromate ale florilor și prepară gustări delicioase pentru întreaga familie.

07 mai 2021
37

Vrei să realizezi tăieri la coacăz în mod corect? Atunci află că ele sunt diferite în funcție de anul de dezvoltare în care se află arbustul. Folosind uneltele potrivite și respectând perioadele optime pentru tundere, te bucuri de coacăzi sănătoși.

06 mai 2021
47

În culturile tale de fructe de pădure, pot apărea diverse probleme atunci când operațiunile de îngrijire sunt unele precare. Dacă te confrunți cu boli și dăunători la zmeur, învață de la experții GrădinaMax să le combați eficient.

05 mai 2021
57

Îngrijirea cireșului presupune respectarea anumitor condiții de mediu propice pentru acest pom fructifer. Vezi care sunt cerințele lui față de umiditate, lumină sau tăieri. Chiar și solul în care plantezi cireșul are nevoie de o îngrijire corespunzătoare.

04 mai 2021
55

Piersicul este un arbust fructifer iubit de mulți grădinari din țara noastră. Pentru ca el să producă roade bogate și gustoase trebuie să fie îngrijit corespunzător. Află acum care sunt soluțiile recomandate pentru a uita de boli și dăunători la piersic.

30 apr 2021
67

Vrei să cultivi o floare spectaculoasă pentru grădina ta? Descoperă cum se face plantarea și îngrijirea azaleei. Într-o paletă cromatică vastă, această floare este o alegere bună pentru o curte inedită. Asigură-i condițiile optime și bucură-te de rezultate.

GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .