Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Articole

16 iul 2021
1707

Mana poate afecta cultura de roșii pe toată perioada de vegetație, în fiecare etapă de creștere a fructelor. Află și tu de la experții noștri cum recunoști simptomele și cum previi răspândirea!

09 iul 2021
49

Vrei să ai parte de culturi îmbelșugate de ardei? Află de la grădinarii noștri lucrările eficiente pentru culturile de ardei din câmp deschis. Îți propunem activități pentru toată vara!

05 iul 2021
66

O rețetă extraordinară de sezon, care îți va încânta papilele gustative și cu siguranță te va face să suporți cu ușurință căldura dogoritoare a verii.

02 iul 2021
86

Pregătește-te de recoltarea castraveților proaspeți și sănătoși a doua oară. Urmează recomandările experților GrădinaMax pentru îngrijirea castraveților în lunile iulie și august.

01 iul 2021
123

Nu știi ce lucrări de grădinărit să faci mai întâi în luna iulie? În ajutorul tău vin specialiștii de la GrădinaMax. Găsești aici sfaturi utile și practice pentru toți grădinarii preocupați!

30 iun 2021
46

Vrei să afli cum poți obține o cultură de broccoli în grădină rapid și fără efort? Experții GrădinaMax sunt aici să te ajute. Uite ce trebuie să faci pentru a avea o recoltă sănătoasă și viguroasă de broccoli în doi timpi și trei mișcări.

25 iun 2021
87

Poți obține o recoltă bogată și sănătoasă de struguri fără efort dacă știi câte ceva despre boli și dăunători la vița de vie. Experții GrădinaMax te învață ce trebuie să faci pentru a avea rezultate bune.

23 iun 2021
90

Dacă vrei să ai o grădină desprinsă din povești, vezi cum se face înmulțirea trandafirilor Floribunda. Află, de la experții GrădinaMax, mai multe detalii despre acest soi de trandafir și pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru înfrumusețarea și completarea grădinii tale.

18 iun 2021
124

Fă cunoștință cu una dintre cele mai frumoase și mai spectaculoase plante cunoscute, Passiflora. Află, de la experții GrădinaMax, cum să crești Passiflora în ghiveci. Bucură-te de parfumul și florile unice ale acestei plante și înfrumusețează-ți locuința.

16 iun 2021
164

Vrei să ai o grădină ca în reviste? Atunci vezi și tu care sunt principalele lucrări de îngrijire a gazonului în lunile de vară. De la irigare și până la aerisirea solului, specialiștii noștri îți prezintă pașii necesari pentru un gazon verde și sănătos.

GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .