Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Articole despre fructe de padure

Fructe de pădure – o selecție de articole care îți vor fi de ajutor în vederea plantării, creșterii și îngrijirii culturilor de fructe de pădure. De acum, metodele și perioadele de plantare, fertilizare și toaletare vor fi la dispoziția ta, la un singur click distanță.

13 apr 2022
16157

Vrei să te bucuri de gustul delicios al căpșunilor pe toată perioada verii? Vezi ce sunt căpșunile remontante și ce fel de soiuri să cultivi pentru recoltă bogată. Descoperă avantajele și dezavantajele căpșunilor remontante

11 apr 2022
3747

Ai plantat lăstari de coacăze în grădină și paraziții au apărut imediat? Vezi ce sunt acarienii de coacăze și cum se manifestă. Află cum poți scăpa de ei și ce fel de tratamente poți folosi pentru a avea răsaduri sănătoase.

04 mar 2022
5835

Vrei să te bucuri tot anul de căpșuni? Află cum poți să cultivi acasă căpșuni pe cale hidroponică. Descoperă pași pentru procesul de hidroponie citind articolul. Tot aici găsești și avantajele și dezavantajele cultivării căpșunilor prin hidroponie.

25 oct 2021
21560

Iubești parfumul și gustul zmeurei? Înseamnă că vrei o recoltă mare și sănătoasă în fiecare an pentru prepararea dulceței,, siropurilor și a deserturi delicioase. Ca să ai rezultate peste așteptări, aplică procedeul de tăiere a zmeurului toamna și bucură-te de roade bogate. 

08 oct 2021
6116
Lucrările specifice toamnei au pătruns și în grădina cu fructe de pădure. Învață de la experții GrădinaMax care sunt pașii esențiali pentru tăierea coacăzului în toamnă. Descoperă cum îi parcurgi corespunzător, dacă vrei să ai culturi bogate anul viitor.
10 sep 2021
5662

Tu știi cum să pregătești căpșunii remontanți pentru iarnă? Descoperă lucrările esențiale din procesul de îngrijire a căpșunilor remontanți toamna. Nu amâna începutul acestora, căci ele trebuie efectuate înainte de venirea propriu-zisă a înghețului. 

01 sep 2021
7644

Pregătirea căpșunilor pentru iarnă reprezintă o lucrare necesară dacă vrei să ai fructe gustoase în primăvară. Descoperă cum să realizezi acest proces și care sunt beneficiile asupra plantelor de căpșune. Obține recolte bogate în fiecare an!

20 aug 2021
4303

Ocupă-te de plantare căpșuni toamna și bucură-te de gustul savuros al micilor fructe. Vezi care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru ca sădirea să fie una de succes. Urmărește sfaturile experților grădinari și treci la treabă.

18 aug 2021
3490

Plantarea zmeurului toamna ar trebui să se numere printre lucrările tale preferate. Află de la experții GrădinaMax cum să te pregătești corespunzător pentru plantarea propriu-zisă și cum poți proteja culturile pentru iarnă, prin mulcire. 

07 mai 2021
11373

Vrei să realizezi tăieri la coacăz în mod corect? Atunci află că ele sunt diferite în funcție de anul de dezvoltare în care se află arbustul. Folosind uneltele potrivite și respectând perioadele optime pentru tundere, te bucuri de coacăzi sănătoși.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
mc visa paypal fancurier