Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Articole despre fructe de padure

Fructe de pădure – o selecție de articole care îți vor fi de ajutor în vederea plantării, creșterii și îngrijirii culturilor de fructe de pădure. De acum, metodele și perioadele de plantare, fertilizare și toaletare vor fi la dispoziția ta, la un singur click distanță.

09 apr 2024
80

Plantarea afinelor nu este o sarcină ușoară. Trebuie să acordați multă atenție selecției locului și pregătirii solului. Dar dacă o faceți bine, răsadurile vor prinde cu siguranță rădăcini.

13 apr 2022
14355

Vrei să te bucuri de gustul delicios al căpșunilor pe toată perioada verii? Vezi ce sunt căpșunile remontante și ce fel de soiuri să cultivi pentru recoltă bogată. Descoperă avantajele și dezavantajele căpșunilor remontante

11 apr 2022
3385

Ai plantat lăstari de coacăze în grădină și paraziții au apărut imediat? Vezi ce sunt acarienii de coacăze și cum se manifestă. Află cum poți scăpa de ei și ce fel de tratamente poți folosi pentru a avea răsaduri sănătoase.

04 mar 2022
5511

Vrei să te bucuri tot anul de căpșuni? Află cum poți să cultivi acasă căpșuni pe cale hidroponică. Descoperă pași pentru procesul de hidroponie citind articolul. Tot aici găsești și avantajele și dezavantajele cultivării căpșunilor prin hidroponie.

25 oct 2021
20794

Iubești parfumul și gustul zmeurei? Înseamnă că vrei o recoltă mare și sănătoasă în fiecare an pentru prepararea dulceței,, siropurilor și a deserturi delicioase. Ca să ai rezultate peste așteptări, aplică procedeul de tăiere a zmeurului toamna și bucură-te de roade bogate. 

08 oct 2021
5892
Lucrările specifice toamnei au pătruns și în grădina cu fructe de pădure. Învață de la experții GrădinaMax care sunt pașii esențiali pentru tăierea coacăzului în toamnă. Descoperă cum îi parcurgi corespunzător, dacă vrei să ai culturi bogate anul viitor.
10 sep 2021
5378

Tu știi cum să pregătești căpșunii remontanți pentru iarnă? Descoperă lucrările esențiale din procesul de îngrijire a căpșunilor remontanți toamna. Nu amâna începutul acestora, căci ele trebuie efectuate înainte de venirea propriu-zisă a înghețului. 

01 sep 2021
7286

Pregătirea căpșunilor pentru iarnă reprezintă o lucrare necesară dacă vrei să ai fructe gustoase în primăvară. Descoperă cum să realizezi acest proces și care sunt beneficiile asupra plantelor de căpșune. Obține recolte bogate în fiecare an!

20 aug 2021
4105

Ocupă-te de plantare căpșuni toamna și bucură-te de gustul savuros al micilor fructe. Vezi care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru ca sădirea să fie una de succes. Urmărește sfaturile experților grădinari și treci la treabă.

18 aug 2021
3374

Plantarea zmeurului toamna ar trebui să se numere printre lucrările tale preferate. Află de la experții GrădinaMax cum să te pregătești corespunzător pentru plantarea propriu-zisă și cum poți proteja culturile pentru iarnă, prin mulcire. 

  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
mc visa paypal fancurier