Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Fructe de pădure

Fructe de pădure – o selecție de articole care îți vor fi de ajutor în vederea plantării, creșterii și îngrijirii culturilor de fructe de pădure. De acum, metodele și perioadele de plantare, fertilizare și toaletare vor fi la dispoziția ta, la un singur click distanță.

07 mai 2021
105

Vrei să realizezi tăieri la coacăz în mod corect? Atunci află că ele sunt diferite în funcție de anul de dezvoltare în care se află arbustul. Folosind uneltele potrivite și respectând perioadele optime pentru tundere, te bucuri de coacăzi sănătoși.

06 mai 2021
137

În culturile tale de fructe de pădure, pot apărea diverse probleme atunci când operațiunile de îngrijire sunt unele precare. Dacă te confrunți cu boli și dăunători la zmeur, învață de la experții GrădinaMax să le combați eficient.

08 apr 2021
106

Cătina este un arbust care produce mici fructe de pădure de culoare portocalie. Sigur le-ai văzut și tu la marginea pădurilor sau în câmp. Dar află acum care sunt secretele pentru plantare și îngrijire cătină chiar la tine în grădină.

07 apr 2021
128

Merișorul este un arbust fructifer care se dezvoltă cel mai bine în zone cu altitudini de peste 1300 de metri. Plantarea se face prin butași, iar soiurile europene produc fructe de două ori pe an. Îngrijirea constă în udare, fertilizare și asigurarea accesului la lumina naturală.

29 mar 2021
162

Aroma deosebită a zmeurei dă o notă aparte deserturilor și siropurilor pe care le pregătești în casă. Ca să te bucuri de o recoltă bogată de zmeură, află cele mai populare metode de fertilizare a zmeurului.

16 mar 2021
7774

GrădinaMax te invită în magazinul online, unde ai la dispoziție numeroase soiuri de căpșuni, atent selecționate. În acest articol vei regăsi toate informațiile necesare obținerii unei culturi de succes. Realizează și tu în mod corect plantarea căpșunilor primăvara.

22 feb 2021
242

Coacăzul alb este o importantă sursă de nutrienți și minerale. Învață și tu să crești acest arbust fructifer la tine în grădină și vezi ce presupune întreținerea lui. Plantarea lui este destul de facilă, iar cu puțină atenție, te vei bucura de rezultate excepționale.

21 feb 2021
1031

Primăvara este cea mai bună perioadă pentru înmulțirea agrișului, datorită temperaturilor moderate. Există trei metode principale pe care le poți folosi pentru a duce această operațiune la bun sfârșit. La final, te bucuri de fructele gustoase și de beneficiile lor.

08 ian 2021
1695

Bucură-te de o grădină plină de fructe de pădure delicioase. Vezi cum se îngrijește corect cultura de coacăz negru și află care sunt cele mai întâlnite boli la acest soi. Învață și cum să le eviți pentru a culege roadele gustoase.

13 noi 2020
1917

Murul este un arbust de fructe de pădure îndrăgit în întreaga lume. Nefiind pretențios la condițiile de mediu, el este alegerea perfectă pentru orice grădină. Ai grijă să îl plantezi corect și să îl ferești de eventualele boli sau dăunători.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .