Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Articole despre fructe de padure

Fructe de pădure – o selecție de articole care îți vor fi de ajutor în vederea plantării, creșterii și îngrijirii culturilor de fructe de pădure. De acum, metodele și perioadele de plantare, fertilizare și toaletare vor fi la dispoziția ta, la un singur click distanță.

15 oct 2024
37

Zmeura este un oaspete binevenit în orice grădină. Este lipsit de pretenții și produce o recoltă generoasă. Pentru a vă bucura de fructe de pădure mari în fiecare an, este important să pregătiți plantele în mod corespunzător pentru iarnă.

03 oct 2024
77

Zmeura Remontant ne oferă plăcerea de a avea fructe de pădure de două ori pe sezon. Dacă doriți o recoltă suculentă anul viitor, plantați-le toamna.


05 sep 2024
115

Zmeura-căpșună, zmeura tibetană, zmeura de trandafir - acestea sunt nume diferite pentru aceeași plantă. Nu este un hibrid de zmeură și căpșuni ci un tip distinct de fructe de pădure care a ajuns în grădinile noastre din Asia. Planta este rară și nu se găsește în orice zonă.

08 aug 2024
175

Dacă doriți să vă bucurați de gustul deosebit al struguri - nu pierdeți timpul gândindu-vă la asta. Cu cât îi plantați mai devreme, cu atât mai repede puteți recolta.


13 apr 2022
17252

Vrei să te bucuri de gustul delicios al căpșunilor pe toată perioada verii? Vezi ce sunt căpșunile remontante și ce fel de soiuri să cultivi pentru recoltă bogată. Descoperă avantajele și dezavantajele căpșunilor remontante

11 apr 2022
3957

Ai plantat lăstari de coacăze în grădină și paraziții au apărut imediat? Vezi ce sunt acarienii de coacăze și cum se manifestă. Află cum poți scăpa de ei și ce fel de tratamente poți folosi pentru a avea răsaduri sănătoase.

04 mar 2022
6158

Vrei să te bucuri tot anul de căpșuni? Află cum poți să cultivi acasă căpșuni pe cale hidroponică. Descoperă pași pentru procesul de hidroponie citind articolul. Tot aici găsești și avantajele și dezavantajele cultivării căpșunilor prin hidroponie.

25 oct 2021
25405

Iubești parfumul și gustul zmeurei? Înseamnă că vrei o recoltă mare și sănătoasă în fiecare an pentru prepararea dulceței,, siropurilor și a deserturi delicioase. Ca să ai rezultate peste așteptări, aplică procedeul de tăiere a zmeurului toamna și bucură-te de roade bogate. 

08 oct 2021
6628
Lucrările specifice toamnei au pătruns și în grădina cu fructe de pădure. Învață de la experții GrădinaMax care sunt pașii esențiali pentru tăierea coacăzului în toamnă. Descoperă cum îi parcurgi corespunzător, dacă vrei să ai culturi bogate anul viitor.
10 sep 2021
5966

Tu știi cum să pregătești căpșunii remontanți pentru iarnă? Descoperă lucrările esențiale din procesul de îngrijire a căpșunilor remontanți toamna. Nu amâna începutul acestora, căci ele trebuie efectuate înainte de venirea propriu-zisă a înghețului. 

  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
mc visa paypal fancurier