Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Articole despre fructe de padure

Fructe de pădure – o selecție de articole care îți vor fi de ajutor în vederea plantării, creșterii și îngrijirii culturilor de fructe de pădure. De acum, metodele și perioadele de plantare, fertilizare și toaletare vor fi la dispoziția ta, la un singur click distanță.

25 oct 2021
2183

Iubești parfumul și gustul zmeurei? Înseamnă că vrei o recoltă mare și sănătoasă în fiecare an pentru prepararea dulceței,, siropurilor și a deserturi delicioase. Ca să ai rezultate peste așteptări, aplică procedeul de tăiere a zmeurului toamna și bucură-te de roade bogate. 

08 oct 2021
1629
Lucrările specifice toamnei au pătruns și în grădina cu fructe de pădure. Învață de la experții GrădinaMax care sunt pașii esențiali pentru tăierea coacăzului în toamnă. Descoperă cum îi parcurgi corespunzător, dacă vrei să ai culturi bogate anul viitor.
10 sep 2021
2116

Tu știi cum să pregătești căpșunii remontanți pentru iarnă? Descoperă lucrările esențiale din procesul de îngrijire a căpșunilor remontanți toamna. Nu amâna începutul acestora, căci ele trebuie efectuate înainte de venirea propriu-zisă a înghețului. 

01 sep 2021
1020

Pregătirea căpșunilor pentru iarnă reprezintă o lucrare necesară dacă vrei să ai fructe gustoase în primăvară. Descoperă cum să realizezi acest proces și care sunt beneficiile asupra plantelor de căpșune. Obține recolte bogate în fiecare an!

20 aug 2021
1250

Ocupă-te de plantare căpșuni toamna și bucură-te de gustul savuros al micilor fructe. Vezi care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru ca sădirea să fie una de succes. Urmărește sfaturile experților grădinari și treci la treabă.

18 aug 2021
1715

Plantarea zmeurului toamna ar trebui să se numere printre lucrările tale preferate. Află de la experții GrădinaMax cum să te pregătești corespunzător pentru plantarea propriu-zisă și cum poți proteja culturile pentru iarnă, prin mulcire. 

07 mai 2021
935

Vrei să realizezi tăieri la coacăz în mod corect? Atunci află că ele sunt diferite în funcție de anul de dezvoltare în care se află arbustul. Folosind uneltele potrivite și respectând perioadele optime pentru tundere, te bucuri de coacăzi sănătoși.

06 mai 2021
699

În culturile tale de fructe de pădure, pot apărea diverse probleme atunci când operațiunile de îngrijire sunt unele precare. Dacă te confrunți cu boli și dăunători la zmeur, învață de la experții GrădinaMax să le combați eficient.

08 apr 2021
483

Cătina este un arbust care produce mici fructe de pădure de culoare portocalie. Sigur le-ai văzut și tu la marginea pădurilor sau în câmp. Dar află acum care sunt secretele pentru plantare și îngrijire cătină chiar la tine în grădină.

07 apr 2021
999

Merișorul este un arbust fructifer care se dezvoltă cel mai bine în zone cu altitudini de peste 1300 de metri. Plantarea se face prin butași, iar soiurile europene produc fructe de două ori pe an. Îngrijirea constă în udare, fertilizare și asigurarea accesului la lumina naturală.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .