Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Pentru iubitorii de trandafiri

Informații utile pentru iubitorii de trandafiri: plantare, îngrijire, tăiere, protecție. O prezentare de ansamblu a speciilor și soiurilor, informații detaliate despre trandafirii urcători, teahibrizi, miniatur sau englezești, precum și despre superbii trandafiri floribunda.

27 iun 2024
45

Meiul pudrat afectează majoritatea florilor, dar trandafirii suferă în mod deosebit. Boala este periculoasă, dar atunci când se iau la timp măsurile potrivite, plantele pot fi salvate. Oediul este un grup de boli comune ale plantelor, inclusiv ale trandafirilor crescuți în grădini, sere și în interior.

25 iun 2024
73

Dacă li se acordă îngrijirea potrivită în timpul verii, vor crește și vor înflori în același loc timp de 10 sau chiar 15 ani, iar trandafiri cățărători și trandafirii de pat pot supraviețui chiar mai mult timp. Îngrijirea adecvată a trandafirilor în timpul verii pe o parcelă sau în grădină le permite să înflorească pe tot parcursul sezonului.

12 iun 2024
110

Visul oricărui pasionat de grădinărit este de a avea o grădină exclusivistă plină de trandafiri. Nu numai că ar trebui ca arbuștii să fie într-o stare de sănătate excelentă, dar ar trebui să înflorească abundent pe tot parcursul verii, până la primele înghețuri târzii de toamnă.

31 mai 2024
81

Atunci când Wilhelm Kordes s-a născut într-o familie de marinari și a decis să cultive trandafiri, familia sa nu i-a sprijinit imediat alegerea.

17 mai 2024
157

Primăvara este momentul în care grădina se trezește la viață, iar trandafirii - reginele spațiilor noastre verzi - încep un nou sezon cu o vigoare reînnoită. Pentru a ne bucura de splendoarea lor pe tot parcursul anului, trebuie să avem grijă de ei încă de la începutul primăverii.

15 mai 2024
211

Trandafirul este cu siguranță regina grădinii, dar pentru ca acesta să își dezvolte pe deplin toată frumusețea, trebuie să pregătiți corespunzător răsadul și locul pentru el în grădină. Am compilat pentru tine instrucțiuni practice pentru ca tu să faci totul cum trebuie.

13 mar 2023
8935

Fertilizarea trandafirilor este uneori necesară pentru buna lor dezvoltare. Vezi care sunt ingredientele principale pe care un îngrășământ trebuie să le aibă în compoziție și care este perioada optimă pentru aplicarea fertilizanților.

20 apr 2022
5621

Cauți trandafirii potriviți cu care să-ți decorezi grădina? Vezi cele mai bune soiuri de trandafiri roșii pentru grădină și cum să-i îngrijești. Descoperă ce să plantezi în grădină lângă trandafiri pentru aranjamente colorate.

24 noi 2021
3844

Tufele de trandafir sunt dintre cele mai îndrăgite plante din grădină. Descoperă și tu cum protejezi trandafirii pentru iarnă și care sunt soluțiile eficiente pentru prevenirea și combaterea bolilor fungice. Uite sfaturile experților GrădinaMax!

29 oct 2021
5004

Tăierea trandafirilor din grădină înainte de sosirea iernii este procedura cheie pentru flori frumoase și sănătoase. Alege să ai o grădină perfectă, cu trandafiri viguroși care să-ți încânte simțurile aplicând sfaturile experților de la GrădinaMax.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
mc visa paypal fancurier