Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Pentru iubitorii de trandafiri

Informații utile pentru iubitorii de trandafiri: plantare, îngrijire, tăiere, protecție. O prezentare de ansamblu a speciilor și soiurilor, informații detaliate despre trandafirii urcători, teahibrizi, miniatur sau englezești, precum și despre superbii trandafiri floribunda.

19 mar 2023
1085

Primăvara, trandafirii au nevoie de îngrășăminte. Acestea trebuie să fie bogate în azot, fosfor și potasiu.

13 mar 2023
7440

Fertilizarea trandafirilor este uneori necesară pentru buna lor dezvoltare. Vezi care sunt ingredientele principale pe care un îngrășământ trebuie să le aibă în compoziție și care este perioada optimă pentru aplicarea fertilizanților.

20 apr 2022
5095

Cauți trandafirii potriviți cu care să-ți decorezi grădina? Vezi cele mai bune soiuri de trandafiri roșii pentru grădină și cum să-i îngrijești. Descoperă ce să plantezi în grădină lângă trandafiri pentru aranjamente colorate.

24 noi 2021
3601

Tufele de trandafir sunt dintre cele mai îndrăgite plante din grădină. Descoperă și tu cum protejezi trandafirii pentru iarnă și care sunt soluțiile eficiente pentru prevenirea și combaterea bolilor fungice. Uite sfaturile experților GrădinaMax!

29 oct 2021
4749

Tăierea trandafirilor din grădină înainte de sosirea iernii este procedura cheie pentru flori frumoase și sănătoase. Alege să ai o grădină perfectă, cu trandafiri viguroși care să-ți încânte simțurile aplicând sfaturile experților de la GrădinaMax.

30 aug 2021
4658

Toamna, răsadurile care intră în stare de latență înainte de sosirea iernii, sunt puse în colete și nu ar trebui să te aștepți ca ele să aibă un frunziș luxuriant și muguri vii. Învață cum să te bucuri cât mai mult timp de trandafirii tăi preferați. Îngrijește-i și readu-i la viata!

06 aug 2021
11009

Vrei să afli mai multe despre ce presupune procesul de plantare trandafiri toamna? Află din articolul scris de specialiștii GrădinaMax care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a aceste flori parfumate să fie în siguranță pe timpul iernii.

23 iul 2021
4440

Florile parfumate din grădina ta colorează spațiul verde toată vara. Dacă vrei să te bucuri și la anul de plantele tale, atunci întreține-le corespunzător. Află ce presupune îngrijirea trandafirilor după înflorire. Urmează toți pașii și încântă-ți privirea cu flori luxuriante.

23 iun 2021
2335

Dacă vrei să ai o grădină desprinsă din povești, vezi cum se face înmulțirea trandafirilor Floribunda. Află, de la experții GrădinaMax, mai multe detalii despre acest soi de trandafir și pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru înfrumusețarea și completarea grădinii tale.

10 mai 2021
4815

Vrei să obții preparate inedite pentru cămara ta? Atunci descoperă și tu cum se realizează plantarea și îngrijirea trandafirilor de dulceață. Adună petalele aromate ale florilor și prepară gustări delicioase pentru întreaga familie.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 3
mc visa paypal fancurier