Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Pentru iubitorii de trandafiri

Informații utile pentru iubitorii de trandafiri: plantare, îngrijire, tăiere, protecție. O prezentare de ansamblu a speciilor și soiurilor, informații detaliate despre trandafirii urcători, teahibrizi, miniatur sau englezești, precum și despre superbii trandafiri floribunda.

17 oct 2024
26

Toamna este momentul ideal pentru a planta trandafiri. În această perioadă, natura însăși ajută plantele să prindă rădăcini și să se pregătească pentru iarnă. În octombrie, solul este încălzit în profunzime și nu este încă înghețat la suprafață, ceea ce creează condițiile ideale pentru înrădăcinare.

10 oct 2024
100

Pregătirea trandafirilor pentru iarnă este un întreg complex de muncă. Acțiunile incorecte pot duce la moartea plantelor, așa că este important să cunoașteți elementele de bază și să evitați greșelile comune.

15 aug 2024
193

Cultivarea trandafirilor în ghivece este o modalitate bună de a decora un balcon, o terasă sau o curte mică cu culori strălucitoare și parfum delicat. Plantele în ghiveci vor ajuta la crearea unei atmosfere de frumusețe și confort, chiar dacă există foarte puțin spațiu liber.

30 iul 2024
175

Îngrijirea trandafirilor după înflorire constă în principal în tăiere și fertilizare. Tunderea ajută la restabilirea decorativității arbustului și la stimularea din nou a înfloritului, dacă soiul are această caracteristică. Îngrășămintele, pe de altă parte, hrănesc planta și îi influențează vitalitatea.

27 iun 2024
192

Meiul pudrat afectează majoritatea florilor, dar trandafirii suferă în mod deosebit. Boala este periculoasă, dar atunci când se iau la timp măsurile potrivite, plantele pot fi salvate. Oediul este un grup de boli comune ale plantelor, inclusiv ale trandafirilor crescuți în grădini, sere și în interior.

25 iun 2024
246

Dacă li se acordă îngrijirea potrivită în timpul verii, vor crește și vor înflori în același loc timp de 10 sau chiar 15 ani, iar trandafiri cățărători și trandafirii de pat pot supraviețui chiar mai mult timp. Îngrijirea adecvată a trandafirilor în timpul verii pe o parcelă sau în grădină le permite să înflorească pe tot parcursul sezonului.

12 iun 2024
218

Visul oricărui pasionat de grădinărit este de a avea o grădină exclusivistă plină de trandafiri. Nu numai că ar trebui ca arbuștii să fie într-o stare de sănătate excelentă, dar ar trebui să înflorească abundent pe tot parcursul verii, până la primele înghețuri târzii de toamnă.

31 mai 2024
164

Atunci când Wilhelm Kordes s-a născut într-o familie de marinari și a decis să cultive trandafiri, familia sa nu i-a sprijinit imediat alegerea.

17 mai 2024
272

Primăvara este momentul în care grădina se trezește la viață, iar trandafirii - reginele spațiilor noastre verzi - încep un nou sezon cu o vigoare reînnoită. Pentru a ne bucura de splendoarea lor pe tot parcursul anului, trebuie să avem grijă de ei încă de la începutul primăverii.

15 mai 2024
423

Trandafirul este cu siguranță regina grădinii, dar pentru ca acesta să își dezvolte pe deplin toată frumusețea, trebuie să pregătiți corespunzător răsadul și locul pentru el în grădină. Am compilat pentru tine instrucțiuni practice pentru ca tu să faci totul cum trebuie.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
mc visa paypal fancurier