Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Pentru iubitorii de trandafiri

Informații utile pentru iubitorii de trandafiri: plantare, îngrijire, tăiere, protecție. O prezentare de ansamblu a speciilor și soiurilor, informații detaliate despre trandafirii urcători, teahibrizi, miniatur sau englezești, precum și despre superbii trandafiri floribunda.

30 aug 2021
1287

Toamna, răsadurile care intră în stare de latență înainte de sosirea iernii, sunt puse în colete și nu ar trebui să te aștepți ca ele să aibă un frunziș luxuriant și muguri vii. Învață cum să te bucuri cât mai mult timp de trandafirii tăi preferați. Îngrijește-i și readu-i la viata!

06 aug 2021
1459

Vrei să afli mai multe despre ce presupune procesul de plantare trandafiri toamna? Află din articolul scris de specialiștii GrădinaMax care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a aceste flori parfumate să fie în siguranță pe timpul iernii.

23 iul 2021
1222

Florile parfumate din grădina ta colorează spațiul verde toată vara. Dacă vrei să te bucuri și la anul de plantele tale, atunci întreține-le corespunzător. Află ce presupune îngrijirea trandafirilor după înflorire. Urmează toți pașii și încântă-ți privirea cu flori luxuriante.

23 iun 2021
253

Dacă vrei să ai o grădină desprinsă din povești, vezi cum se face înmulțirea trandafirilor Floribunda. Află, de la experții GrădinaMax, mai multe detalii despre acest soi de trandafir și pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru înfrumusețarea și completarea grădinii tale.

11 mai 2021
691

Fertilizarea trandafirilor este uneori necesară pentru buna lor dezvoltare. Vezi care sunt ingredientele principale pe care un îngrășământ trebuie să le aibă în compoziție și care este perioada optimă pentru aplicarea fertilizanților.

10 mai 2021
414

Vrei să obții preparate inedite pentru cămara ta? Atunci descoperă și tu cum se realizează plantarea și îngrijirea trandafirilor de dulceață. Adună petalele aromate ale florilor și prepară gustări delicioase pentru întreaga familie.

12 apr 2021
426

Savurează un borcan de dulceață de trandafiri din producție proprie. Descoperă care sunt cele mai bune soiuri pentru a prepara această dulceață și care sunt pașii prin care trebuie să treci. Toată familia va fi cucerită de gustul inconfundabil al acestei specialități.

09 apr 2021
344

Tăierea trandafirilor este o activitate necesară pentru ca ei să producă în fiecare an flori parfumate și pline de viață. Ea trebuie realizată în mod corect pentru a nu afecta butașul și pentru a evita apariția bolilor și dăunătorilor.

19 mar 2021
11341

Trandafirul este cea mai frumoasă floare decorativă și, cu siguranță, n-ar trebui să lipsească din grădina ta. Află, de la experții GrădinaMax, cum trebuie să plantezi și să îngrijești corect trandafirii și te vei putea bucura de un spectacol plin de culoare pentru mult timp.

10 mar 2021
2926

Vrei să ai cei mai eleganți și mai frumoși trandafiri? Atunci urmează sfaturile pregătite de experții GrădinaMax pentru îngrijirea trandafirilor pe luni și grădina ta va fi plină de trandafiri sănătoși și plini de parfum pentru mai mult timp.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 3
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .