Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Pentru iubitorii de trandafiri

Informații utile pentru iubitorii de trandafiri: plantare, îngrijire, tăiere, protecție. O prezentare de ansamblu a speciilor și soiurilor, informații detaliate despre trandafirii urcători, teahibrizi, miniatur sau englezești, precum și despre superbii trandafiri floribunda.

24 noi 2021
1362

Tufele de trandafir sunt dintre cele mai îndrăgite plante din grădină. Descoperă și tu cum protejezi trandafirii pentru iarnă și care sunt soluțiile eficiente pentru prevenirea și combaterea bolilor fungice. Uite sfaturile experților GrădinaMax!

29 oct 2021
2504

Tăierea trandafirilor din grădină înainte de sosirea iernii este procedura cheie pentru flori frumoase și sănătoase. Alege să ai o grădină perfectă, cu trandafiri viguroși care să-ți încânte simțurile aplicând sfaturile experților de la GrădinaMax.

30 aug 2021
1544

Toamna, răsadurile care intră în stare de latență înainte de sosirea iernii, sunt puse în colete și nu ar trebui să te aștepți ca ele să aibă un frunziș luxuriant și muguri vii. Învață cum să te bucuri cât mai mult timp de trandafirii tăi preferați. Îngrijește-i și readu-i la viata!

06 aug 2021
1701

Vrei să afli mai multe despre ce presupune procesul de plantare trandafiri toamna? Află din articolul scris de specialiștii GrădinaMax care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a aceste flori parfumate să fie în siguranță pe timpul iernii.

23 iul 2021
1445

Florile parfumate din grădina ta colorează spațiul verde toată vara. Dacă vrei să te bucuri și la anul de plantele tale, atunci întreține-le corespunzător. Află ce presupune îngrijirea trandafirilor după înflorire. Urmează toți pașii și încântă-ți privirea cu flori luxuriante.

23 iun 2021
472

Dacă vrei să ai o grădină desprinsă din povești, vezi cum se face înmulțirea trandafirilor Floribunda. Află, de la experții GrădinaMax, mai multe detalii despre acest soi de trandafir și pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru înfrumusețarea și completarea grădinii tale.

11 mai 2021
957

Fertilizarea trandafirilor este uneori necesară pentru buna lor dezvoltare. Vezi care sunt ingredientele principale pe care un îngrășământ trebuie să le aibă în compoziție și care este perioada optimă pentru aplicarea fertilizanților.

10 mai 2021
741

Vrei să obții preparate inedite pentru cămara ta? Atunci descoperă și tu cum se realizează plantarea și îngrijirea trandafirilor de dulceață. Adună petalele aromate ale florilor și prepară gustări delicioase pentru întreaga familie.

12 apr 2021
636

Savurează un borcan de dulceață de trandafiri din producție proprie. Descoperă care sunt cele mai bune soiuri pentru a prepara această dulceață și care sunt pașii prin care trebuie să treci. Toată familia va fi cucerită de gustul inconfundabil al acestei specialități.

09 apr 2021
459

Tăierea trandafirilor este o activitate necesară pentru ca ei să producă în fiecare an flori parfumate și pline de viață. Ea trebuie realizată în mod corect pentru a nu afecta butașul și pentru a evita apariția bolilor și dăunătorilor.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 3
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .