Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Pentru iubitorii de trandafiri

Informații utile pentru iubitorii de trandafiri: plantare, îngrijire, tăiere, protecție. O prezentare de ansamblu a speciilor și soiurilor, informații detaliate despre trandafirii urcători, teahibrizi, miniatur sau englezești, precum și despre superbii trandafiri floribunda.

11 mai 2021
143

Fertilizarea trandafirilor este uneori necesară pentru buna lor dezvoltare. Vezi care sunt ingredientele principale pe care un îngrășământ trebuie să le aibă în compoziție și care este perioada optimă pentru aplicarea fertilizanților.

10 mai 2021
113

Vrei să obții preparate inedite pentru cămara ta? Atunci descoperă și tu cum se realizează plantarea și îngrijirea trandafirilor de dulceață. Adună petalele aromate ale florilor și prepară gustări delicioase pentru întreaga familie.

12 apr 2021
189

Savurează un borcan de dulceață de trandafiri din producție proprie. Descoperă care sunt cele mai bune soiuri pentru a prepara această dulceață și care sunt pașii prin care trebuie să treci. Toată familia va fi cucerită de gustul inconfundabil al acestei specialități.

09 apr 2021
183

Tăierea trandafirilor este o activitate necesară pentru ca ei să producă în fiecare an flori parfumate și pline de viață. Ea trebuie realizată în mod corect pentru a nu afecta butașul și pentru a evita apariția bolilor și dăunătorilor.

19 mar 2021
10694

Trandafirul este cea mai frumoasă floare decorativă și, cu siguranță, n-ar trebui să lipsească din grădina ta. Află, de la experții GrădinaMax, cum trebuie să plantezi și să îngrijești corect trandafirii și te vei putea bucura de un spectacol plin de culoare pentru mult timp.

10 mar 2021
2617

Vrei să ai cei mai eleganți și mai frumoși trandafiri? Atunci urmează sfaturile pregătite de experții GrădinaMax pentru îngrijirea trandafirilor pe luni și grădina ta va fi plină de trandafiri sănătoși și plini de parfum pentru mai mult timp.

08 mar 2021
1279

Primăvara începe întotdeauna cu lucrări de grădinărit. Fii un grădinar responsabil și vezi ce trebuie să faci pentru tăierea corectă a trandafirilor primăvara. Urmează sfaturile noastre și bucură-te de o grădină frumos colorată și parfumată.

17 feb 2021
410

Cu toții iubim florile decorative și ne dorim să avem cât mai multe în grădina noastră. Și cum trandafirul este regele florilor, ne-am gândit să-ți facem cunoștință cu soiul teahibrid. Află din articolul nostru când și unde se plantează trandafirii teahibrizi.

14 feb 2021
1667

Alege să plantezi la tine-n grădină cea mai frumoasă și mai cunoscută floare din întreaga lume: trandafirul teahibrid. Află care sunt cele mai populare tipuri de trandafiri, precum și sfaturi pentru plantarea acestora de la specialiștii GrădinaMax.

11 ian 2021
1419

Alegerea butașilor de trandafir încă din iarnă este o idee excelentă. Asta pentru că ea te ajută să economisești timp înaintea plantării, pentru că deja știi ce îți dorești să cumperi. Ai timp suficient pentru a te documenta în legătură cu soiurile preferate.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 3
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .