Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Sfaturi şi recomandări

Sfaturi și recomandări – un cumul de articole de specialitate pentru grădinărit și horticultură. Specialiștii noștri îți oferă sfaturi, recomandări și îți împărtășesc toate secretele pe care tu trebuie să le pui în aplicare pentru a avea culturi sănătoase, viguroase și recolte cât mai bogate.

09 apr 2023
2633

Înainte de a-ți materializa dorința de a avea un gazon, trebuie să stabilești care va fi utilitatea sa. În funcție de acest aspect, vei opta pentru un anumit tip de iarbă.

Alegerea ierbii pentru gazon este o sarcină importantă

08 apr 2023
2309

Tehnologia de cultivare a legumelor și fructelor de pădure pe paturi înălțate a fost inventată în Finlanda, unde condițiile meteorologice o impun. Paturile înălțate sunt potrivite și stilului tău de grădinărit? Ce avantaje și dezavantaje prezintă?

24 mar 2023
846

Ce lucrări trebuie executate în seră, înaintea înființării culturilor de primăvară? Operațiuni împotriva bolilor și dăunătorilor, curățarea și dezinfecția solul. Pregătirea solului pentru sezonul de primăvară.

17 mar 2023
1439

Prelucrarea grădinii primăvara ajută la menținerea sănătății culturilor de fructe și fructe de pădure. Să ne amintim când se efectuează dezinfectarea și ce soluții se utilizează pentru aceasta.

08 feb 2023
2753

De obicei, cultivarea verdețurilor nu este una provocatoare pentru grădinari, deși aduce multă satisfacție acestora. Un număr ridicat de specii necesită o singură etapă de însămânțare, iar apoi te vei putea bucura de beneficiile lor pe tot parcursul sezonului și nu numai, cu puțin efort.

02 feb 2023
2293

Achiziționarea răsadurilor de plante, gata pregătite pentru a fi plantate direct în pământ, poate fi destul de costisitoare. Doar din acest motiv, o mulțime de oameni se decid să își organizeze propriul sistem de cultivare și de pregătire a răsadurilor.

18 ian 2023
11869

Orice grădinar experimentat știe că trandafirii nu trebuie tăiați toamna. Aceasta este o procedură care se realizează primăvara, iar înainte de apariția înghețului se recurge doar la îndepărtarea florilor ofilite și a lăstarilor uscați. O tăiere adecvată contribuie la menținerea sănătății tufelor și asigură o înflorire abundentă.

09 dec 2022
2967

Grădina amenajată ca o pădure sălbatică este din în ce mai apreciată de persoanele care doresc să scape de agitația din marele orașe și să se bucure de simplitatea naturii.

01 dec 2022
5367

Tufele elegante de calluna cu frunziș dens și flori delicate în formă de clopot vor decora orice pat cu flori de toamnă, conferindu-i clasă și rafinament.

25 apr 2022
6893

Află, de la experții GrădinaMax, care sunt cei mai rezistenți pomi fructiferi la îngheț și bucură-te de fructe delicioase și sănătoase în fiecare an. 

mc visa paypal fancurier