Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Pentru începători

Pentru începători – secțiune cu articole pentru grădinarii începători. Te ajutăm să te familiarizezi cu bazele grădinăritului și suntem încrezători că sfaturile și recomandările noastre îți vor fi de folos în a ajunge un grădinar experimentat.

19 apr 2021
125

Descoperă ghidul despre cum se cultivă echinacea și învață cum să o folosești ca să-ți întărești imunitatea. Ai grijă de sănătatea ta și plantează echinacea la tine în grădină. Ține cont de recomandările noastre de sădire și îngrijește-o corespunzător.

16 apr 2021
255

Pentru sfaturi practice despre plantarea glicinei în grădină, consultă ghidul nostru și descoperă secretele specialiștilor grădinari. Devino și tu un expert în decorarea grădinii și bucură-te de o plantă specială care atrage toate privirile!

15 mar 2021
2305

Dă o notă de eleganță grădinii tale prin plantarea soiurilor de conifere preferate. Experții GrădinaMax te ajută cu sfaturi utile despre plantarea și îngrijirea coniferelor în grădina ta. Află cum efectuezi corect tăierile de formare sau transplantarea rășinoaselor.

09 mar 2021
1451

Îngrijirea coniferelor iarna este un procedeu simplu. Trebuie doar să ții minte câteva reguli esențiale precum îndepărtarea zăpezii sau administrarea îngrășămintelor. Treci cu brio de anotimpul rece și bucură-te de conifere sănătoase.

24 feb 2021
1651

Dudul este un pom care aduce multe beneficii. Fructele lui sunt extrem de gustoase și o sursă excelentă de substanțe nutritive. De cealaltă parte, frunzele acestei plante sunt ideale pentru creșterea viermilor de mătase. Află și tu cum se plantează dudul și îngrijește-l corect.

23 feb 2021
1525

Gutuile sunt niște fructe cu o aromă deosebită. Pregătește-ți și tu uneltele de grădinărit și înființează o livadă de gutui. Plantează corect acești pomi și asigură-le arborilor tăi fructiferi condițiile optime pentru dezvoltare, ferindu-i de boli și dăunători.

02 feb 2021
2385

Luna februarie este plină de activități de grădinărit. De la plantarea arbuștilor fructiferi, până la toaletarea gardului viu, se găsește de lucru la fiecare pas. Fiind ultimele zile dinaintea primăverii, poți începe plantarea legumelor și a florilor colorate.

15 ian 2021
2406

Livezile de pomi columnari au câștigat teren în ultimii ani. Încearcă și tu și vezi cât este de simplu să obții fructe gustoase de pe un teren de suprafețe reduse. Află câteva aspecte esențiale pentru înființarea unei livezi de pomi columnari.


25 noi 2020
3694

Afla cum te poate ajuta floarea de lavanda pentru ingrijirea personala. Descopera care sunt proprietatile lavandei.

03 noi 2020
1141

Știai că magnolia poate fi plantată primăvara, dar și toamna, în luna noiembrie? Vezi sfaturile noastre despre plantarea corectă a magnoliei toamna, cum alegi locul de plantare potrivit, cum o îngrijești și de ce e bine să renunți la tăieri în cazul acestei plante.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .