Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Pentru începători

Pentru începători – secțiune cu articole pentru grădinarii începători. Te ajutăm să te familiarizezi cu bazele grădinăritului și suntem încrezători că sfaturile și recomandările noastre îți vor fi de folos în a ajunge un grădinar experimentat.

18 noi 2021
1847

Noiembrie în grădină înseamnă numeroase activități de protejare a plantelor. Iarna se apropie așa că trebuie să iei toate măsurile necesare pentru ca pomii tăi să treacă iarna cu bine. Vezi ce ai de făcut în ultima lună de toamnă.

22 oct 2021
1747

Ai o viță de vie în grădină și îți dorești să obții rod bogat și sănătos? Învață cum se efectuează tăierea corectă a viței de vie pentru a avea rezultate bune. Astfel, te vei bucură de struguri parfumați și delicioși.

27 aug 2021
474

Luna septembrie în grădină este o perioadă aglomerată. De la recoltarea fructelor și legumelor copiase, până la curățarea livezii și plantarea soiurilor specifice, specialiștii GrădinaMax îți oferă toate îndrumările necesare. Află și tu ce ai de făcut!

30 iul 2021
1550

Luna august în grădină este o perioadă plină de activități. Atât recoltarea fructelor, cât și îngrijirea plantelor sunt esențiale pentru o grădină bogată. Descoperă de la experții grădinari ce ai de făcut în acest interval în grădina ta.

30 iun 2021
397

Vrei să afli cum poți obține o cultură de broccoli în grădină rapid și fără efort? Experții GrădinaMax sunt aici să te ajute. Uite ce trebuie să faci pentru a avea o recoltă sănătoasă și viguroasă de broccoli în doi timpi și trei mișcări.

16 iun 2021
551

Vrei să ai o grădină ca în reviste? Atunci vezi și tu care sunt principalele lucrări de îngrijire a gazonului în lunile de vară. De la irigare și până la aerisirea solului, specialiștii noștri îți prezintă pașii necesari pentru un gazon verde și sănătos.

20 mai 2021
981

Iubești florile și vrei să ai o grădină atrăgătoare și colorată? Plantele perene sunt mereu o alegere potrivită pentru orice spațiu verde. Pentru borduri și alei, selectează cele mai rezistente specii de plante perene și bucură-te de aspectul colorat al grădinii.  

18 mai 2021
512

Plănuiești să consumi mai des alimente sănătoase? Ai ocazia să faci o alegere excelentă. Fructele de cătină sunt foarte benefice pentru organism, deoarece conțin un pachet de vitamine, minerale și nutrienți care îți îmbunătățesc sănătatea.

17 mai 2021
654

Dacă vrei să ai mereu fructe și legume proaspete și gustoase la tine în grădină, învață secretele grădinarilor și amenajează un solar mic unde să-ți cultivi plantele preferate. Îți poți transforma spațiul verde într-un solar cu cele mai sănătoase legume.

19 apr 2021
1043

Descoperă ghidul despre cum se cultivă echinacea și învață cum să o folosești ca să-ți întărești imunitatea. Ai grijă de sănătatea ta și plantează echinacea la tine în grădină. Ține cont de recomandările noastre de sădire și îngrijește-o corespunzător.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .