Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Pentru începători

Pentru începători – secțiune cu articole pentru grădinarii începători. Te ajutăm să te familiarizezi cu bazele grădinăritului și suntem încrezători că sfaturile și recomandările noastre îți vor fi de folos în a ajunge un grădinar experimentat.

10 mai 2024
61

Grădinăritul este o activitate minunată și naturală pentru oameni. Puteți citi despre ea în Biblie sau o puteți încerca pe baza propriei experiențe. Poți crea o grădină frumoasă, plină de flori sau poți miza pe creșterea culturilor, asigurându-ți ție și celor dragi propriile legume, fructe și fructe de pădure cultivate organic.

20 feb 2023
12590

Află cum plantezi legumele conform calendarului grădinarului. Vezi ce activități trebuie să desfășori în funcție de anotimp și când se culeg roade. Citește acest articol și descoperă ce trebuie să faci în fiecare lună pentru a avea cămara plină de legume.

18 apr 2022
2936

Una dintre problemele pe care le poți întâmpina atunci când vrei să obții răsaduri de unul singur este căderea acestora. Află, de la experții GrădinaMax, cum să împiedici căderea sau culcarea răsadurilor pentru a avea o recoltă bogată și sănătoasă.

18 noi 2021
3637

Noiembrie în grădină înseamnă numeroase activități de protejare a plantelor. Iarna se apropie așa că trebuie să iei toate măsurile necesare pentru ca pomii tăi să treacă iarna cu bine. Vezi ce ai de făcut în ultima lună de toamnă.

22 oct 2021
9891

Ai o viță de vie în grădină și îți dorești să obții rod bogat și sănătos? Învață cum se efectuează tăierea corectă a viței de vie pentru a avea rezultate bune. Astfel, te vei bucură de struguri parfumați și delicioși.

27 aug 2021
2960

Luna septembrie în grădină este o perioadă aglomerată. De la recoltarea fructelor și legumelor copiase, până la curățarea livezii și plantarea soiurilor specifice, specialiștii GrădinaMax îți oferă toate îndrumările necesare. Află și tu ce ai de făcut!

30 iul 2021
2955

Luna august în grădină este o perioadă plină de activități. Atât recoltarea fructelor, cât și îngrijirea plantelor sunt esențiale pentru o grădină bogată. Descoperă de la experții grădinari ce ai de făcut în acest interval în grădina ta.

30 iun 2021
11256

Vrei să afli cum poți obține o cultură de broccoli în grădină rapid și fără efort? Experții GrădinaMax sunt aici să te ajute. Uite ce trebuie să faci pentru a avea o recoltă sănătoasă și viguroasă de broccoli în doi timpi și trei mișcări.

16 iun 2021
2584

Vrei să ai o grădină ca în reviste? Atunci vezi și tu care sunt principalele lucrări de îngrijire a gazonului în lunile de vară. De la irigare și până la aerisirea solului, specialiștii noștri îți prezintă pașii necesari pentru un gazon verde și sănătos.

20 mai 2021
5583

Iubești florile și vrei să ai o grădină atrăgătoare și colorată? Plantele perene sunt mereu o alegere potrivită pentru orice spațiu verde. Pentru borduri și alei, selectează cele mai rezistente specii de plante perene și bucură-te de aspectul colorat al grădinii.  

  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
mc visa paypal fancurier