Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Floricultură

31 mai 2021
97

Ești pasionat de grădinărit? Atunci plantarea semințelor de maci este activitatea perfectă pentru tine. Oferă-i grădinii tale o oază frumos colorată într-o mulțime de nuanțe. Mai mult, activitatea de plantare este mai simplă decât ți-ai închipuit. Hai să afli mai multe!

28 mai 2021
119

Florile de piatră îți vor înveseli grădina imediat, dacă alegi să le plantezi. Află și tu cum să obții o grădină superbă în doi timpi și trei mișcări, plină cu flori colorate care te binedispun într-o clipită cu ajutorul experților de la GrădinaMax.

30 apr 2021
131

Vrei să cultivi o floare spectaculoasă pentru grădina ta? Descoperă cum se face plantarea și îngrijirea azaleei. Într-o paletă cromatică vastă, această floare este o alegere bună pentru o curte inedită. Asigură-i condițiile optime și bucură-te de rezultate.

29 apr 2021
117

Plantarea și îngrijirea căldărușei sunt operațiuni de grădinărit destul de simple atunci când cunoști regulile esențiale. Învață și tu, de la specialiștii GrădinaMax, ce ai de făcut pentru cultivarea corectă a acestei flori în grădina ta.

30 mar 2021
163

Rhododendronul sau azaleea de grădină după cum mai este el cunoscut la noi în țară, este o plantă ce produce flori deosebite. Cultivarea rhododendronului în grădină este posibilă atunci când îi oferi condițiile de mediu necesare și îngrijirea adecvată.

22 mar 2021
143

Clematita este una dintre florile ornamentale care nu are voie să lipsească din grădina ta. Sau din ghiveciul de pe balcon. Află, de la specialiștii GrădinaMax, cum să crești clematita în grădină sau ghiveci și bucură-te mai mult timp de spectacolul colorat. 

18 mar 2021
3238

Dacă vrei să te bucuri de o grădină plină de flori delicate, plantează bulbi de lăcrămioare. Aceste plante sunt ușor de sădit și de îngrijit la tine acasă. Trebuie doar să respecți câteva reguli simple și să cunoști condițiile optime pentru dezvoltarea lor.

17 feb 2021
2124

Primăvara este anotimpul ideal pentru plantarea florilor care să-ți coloreze peisajul în următoarele luni. Anemonele sunt plante cu flori gingașe, cu o cromatică deosebită. Vezi ce presupune plantarea lor în grădină și cum le îngrijești.

16 feb 2021
2437

Alege și tu să cultivi în grădina ta flori perene care se îngrijesc ușor. De la brândușe la brumărele, în fiecare anotimp găsești soiuri potrivite care pot fi cultivate simplu și fără efort. Umple-ți spațiul verde cu pete de culoare și parfum.

28 ian 2021
2258

Cu toții visăm la o grădină de poveste, învăluită în parfumuri puternice și unice. Dacă și tu visezi alături de noi, urmează atent sfaturile noastre și plantează flori de primăvară în grădina ta. Pregătește-ți un plan de plantare ca la carte.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .