Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Floricultură

01 oct 2024
78

Flori minunate hortensii decorează grădinile și parcurile din primăvară până toamna târziu. Pentru a le menține frumoase și sănătoase, au nevoie de o tăiere adecvată.

03 sep 2024
135

E ceva magic în felul în care florile perene plantate cu grijă și considerație, pot transforma un teren obișnuit într-un colț de frumusețe paradisiacă.


01 aug 2024
179

Cireșul japonez, cunoscut și sub numele de cireș cu bile, este un arbore extrem de decorativ, care fascinează iubitorii de grădină de secole. Cu frumusețea sa inconfundabilă și silueta sa elegantă, el însuflețește fiecare colț al casei, iar atunci când înflorește la începutul primăverii, devine o adevărată revelație a naturii.

25 iul 2024
171

Clematis este o plantă perenă de lux, o alpinistă cu flori frumoase care împodobește grădinile. Inflorescențele sale aspectuoase pe un fundal de frunziș verde creează o atmosferă romantică și confortabilă, animă compozițiile verticale și camuflează pereții și gardurile în timpul verii.

11 iul 2024
183

Lavanda este un arbust argintiu cu flori strălucitoare de culoare liliachie sau roz, care creează o atmosferă de basm și transformă orice peisaj. Mirosul de lavandă poate fi calmant și relaxant, ameliorând stresul și îmbunătățind somnul.

04 iul 2024
168

Magnolia este cel mai vechi copac cu flori de pe Pământ. Istoria sa datează din Cretacic și Terțiar. Magnoliile au supraviețuit multor epoci, fiind martorele unor schimbări incredibile în natură și climă.

10 iun 2024
298

Doriți ca grădina dvs. să fie vibrantă și să atragă insecte benefice? Vă sugerăm ce plante melifere cu o aromă dulce și plăcută vor atrage fluturii colorați. Aripile lor colorate plutind deasupra florilor vor crea un spectacol de neuitat!

03 iun 2024
197

Cu mult înainte de sosirea europenilor, indienii nord-americani au descoperit minunatele proprietăți vindecătoare ale "soarelui de seară din preerie", cunoscut la noi sub numele de Rudbeckia sau Echinacea.

22 mai 2024
253

Sosirea primăverii este un moment în care gândurile grădinarilor se îndreaptă spre împodobirea balcoanelor și teraselor cu flori frumoase. Cu toate acestea, în loc să cheltuiți o avere pe răsaduri gata făcute, luați în considerare posibilitatea de a crește singuri plantele din semințe.

17 feb 2023
12056

Cu toții visăm la o grădină de poveste, învăluită în parfumuri puternice și unice. Dacă și tu visezi alături de noi, urmează atent sfaturile noastre și plantează flori de primăvară în grădina ta. Pregătește-ți un plan de plantare ca la carte.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
mc visa paypal fancurier