Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Floricultură

25 iul 2024
12

Clematis este o plantă perenă de lux, o alpinistă cu flori frumoase care împodobește grădinile. Inflorescențele sale aspectuoase pe un fundal de frunziș verde creează o atmosferă romantică și confortabilă, animă compozițiile verticale și camuflează pereții și gardurile în timpul verii.

11 iul 2024
27

Lavanda este un arbust argintiu cu flori strălucitoare de culoare liliachie sau roz, care creează o atmosferă de basm și transformă orice peisaj. Mirosul de lavandă poate fi calmant și relaxant, ameliorând stresul și îmbunătățind somnul.

04 iul 2024
43

Magnolia este cel mai vechi copac cu flori de pe Pământ. Istoria sa datează din Cretacic și Terțiar. Magnoliile au supraviețuit multor epoci, fiind martorele unor schimbări incredibile în natură și climă.

10 iun 2024
109

Doriți ca grădina dvs. să fie vibrantă și să atragă insecte benefice? Vă sugerăm ce plante melifere cu o aromă dulce și plăcută vor atrage fluturii colorați. Aripile lor colorate plutind deasupra florilor vor crea un spectacol de neuitat!

03 iun 2024
77

Cu mult înainte de sosirea europenilor, indienii nord-americani au descoperit minunatele proprietăți vindecătoare ale "soarelui de seară din preerie", cunoscut la noi sub numele de Rudbeckia sau Echinacea.

22 mai 2024
134

Sosirea primăverii este un moment în care gândurile grădinarilor se îndreaptă spre împodobirea balcoanelor și teraselor cu flori frumoase. Cu toate acestea, în loc să cheltuiți o avere pe răsaduri gata făcute, luați în considerare posibilitatea de a crește singuri plantele din semințe.

17 feb 2023
11851

Cu toții visăm la o grădină de poveste, învăluită în parfumuri puternice și unice. Dacă și tu visezi alături de noi, urmează atent sfaturile noastre și plantează flori de primăvară în grădina ta. Pregătește-ți un plan de plantare ca la carte.

03 feb 2023
3090

Afară iarna este încă în drepturi, iar frigul este simțitor. Fiecare grădinar se gândește la amenajarea unui decor inedit cu ajutorul plantelor. Acesta este un semn că ar trebui să nu mai stai pe gânduri și să te ocupi de plantarea semințelor de plante ornamentale.

15 apr 2022
8838

Vrei să ai cele mai frumoase și mai sănătoase hortensii? Atunci află de ce primăvara este anotimpul în care trebuie să acorzi cea mai multă atenție acestor arbuști decorativi și ei te vor răsplăti cu flori minunate. Învață mai multe despre îngrijirea hortensiilor primăvara.

08 mar 2022
2933

Află, de la experții GrădinaMax, cum să alegi cele mai frumoase plante pentru amenajarea paturilor cu flori. Bucură-te de o grădină de vis și descoperă flori colorate care îți vor înviora grădina!

  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
mc visa paypal fancurier