Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Legumicultură

Legumicultură – o secțiune dedicată grădinii de legume. Specialiștii noștri îți oferă informații despre metodele și perioadele de însămânțare și plantare, dar și despre regulile pe care trebuie să le urmezi pentru formarea răsadurilor de legume atât în seră, cât și în câmp deschis.

09 iun 2021
118

Îți place grădina de vară? Îngrijirea culturilor de roșii în luna iunie îți oferă ocazii din plin de a petrece timpul cu activitățile de grădinărit. Află tot ce trebuie să știi despre acțiunile specifice, de la fertilizare și până la al doilea ciclu de plantare.

25 mai 2021
118

Îți plac preparatele care au un strop de iuțeală? Atunci înseamnă că trebuie să afli mai multe despre plantarea ardeilor iuți de la experții GrădinaMax. Bucură-te de mâncăruri sănătoase și savuroase și află mai multe despre beneficiile consumului de ardei iute.

24 mai 2021
95

Îți dorești să ai cămara plină de conserve și tocănițe care să dea gust un gust divin tuturor preparatelor tale? Atunci trebuie să ai în grădina ta ingredientele secrete, roșiile cherry. Află mai multe despre plantarea roșiilor cherry în grădină de la experții GrădinaMax.

26 apr 2021
137

Grădina ta de legume nu este completă dacă nu ai și o cultură de vinete. Află, de la experții GrădinaMax, ce sfaturi trebuie să urmezi pentru plantarea și îngrijirea vinetei. Descoperă cât este de ușor să cultivi vinete în propria grădină și bucură-te de roade bogate.

23 apr 2021
300

Vrei să ai o cultură sănătoasă și viguroasă de fasole? Atunci urmează sfaturile și recomandările experților GrădinaMax și află mai multe despre boli și dăunători la fasole. Află ce trebuie să faci ca să ai o producție bogată și ferită de dăunători.

22 apr 2021
143

Vezi sfaturile grădinarilor experți pentru îngrijirea castraveților. Învață metode simple pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care afectează această legumă. Descoperă cum poți avea o cultură sănătoasă de care să fii mândru atunci când o recoltezi.

27 feb 2021
1546

Pentru a obține răsaduri sănătoase de roșii, care să producă recolte generoase, trbeuie să ții cont de o serie de reguli simple de tehnică agricolă.

01 feb 2021
2479

Află, din acest articol, ce legume poți planta în luna februarie în grădina ta pentru a te bucura mai devreme de roadele muncii tale și de multe preparate delicioase și sănătoase, direct de la sursă. Ai mai jos un checklist numai bun de salvat pentru perioada următoare.

22 ian 2021
1359

Fasolea verde este o legumă ideală pentru o alimentație sănătoasă. O poți planta în grădina ta în fiecare primăvară. Fie că optezi pentru fasolea oloagă sau pentru cea cățărătoare, plantarea și îngrijirea culturii de fasole verde este simplă pentru orice grădinar.

21 ian 2021
4514

Ca să te bucuri de o cultură de ardei viguroasă, trebuie să urmezi cu încredere sfaturile experților GrădinaMax în ceea ce privește cultivarea semințelor de ardei. Doar așa vei avea plante sănătoase și rod consistent.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .