Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Legumicultură

Legumicultură – o secțiune dedicată grădinii de legume. Specialiștii noștri îți oferă informații despre metodele și perioadele de însămânțare și plantare, dar și despre regulile pe care trebuie să le urmezi pentru formarea răsadurilor de legume atât în seră, cât și în câmp deschis.

27 mai 2024
24

Cultivarea busuiocului la domiciliu este o plăcere pură, oferind ierburi proaspete pentru masă. Gustul delicat și aroma delicioasă a acestui condiment subtropical poate completa orice fel de mâncare, de la carne și legume la salate și deserturi.

16 mai 2024
104

Sparanghelul - o legumă foarte îndrăgită, pe care o așteptăm cu nerăbdare aproape tot timpul anului. Sezonul pentru aceste plante verzi perene începe la începutul lunii mai. Din păcate, nu mulți oameni sunt conștienți de faptul că cultivarea sparanghelului este solicitantă.

20 mar 2023
9438

Vrei să începi lucrul în grădină și ai nevoie de sfaturi practice pentru organizarea plantelor? Află cum să construiești grădina de legume pe paturi ridicate.

09 iul 2021
6439

Vrei să ai parte de culturi îmbelșugate de ardei? Află de la grădinarii noștri lucrările eficiente pentru culturile de ardei din câmp deschis. Îți propunem activități pentru toată vara!

02 iul 2021
3776

Pregătește-te de recoltarea castraveților proaspeți și sănătoși a doua oară. Urmează recomandările experților GrădinaMax pentru îngrijirea castraveților în lunile iulie și august.

09 iun 2021
7724

Îți place grădina de vară? Îngrijirea culturilor de roșii în luna iunie îți oferă ocazii din plin de a petrece timpul cu activitățile de grădinărit. Află tot ce trebuie să știi despre acțiunile specifice, de la fertilizare și până la al doilea ciclu de plantare.

25 mai 2021
17976

Îți plac preparatele care au un strop de iuțeală? Atunci înseamnă că trebuie să afli mai multe despre plantarea ardeilor iuți de la experții GrădinaMax. Bucură-te de mâncăruri sănătoase și savuroase și află mai multe despre beneficiile consumului de ardei iute.

24 mai 2021
8791

Îți dorești să ai cămara plină de conserve și tocănițe care să dea gust un gust divin tuturor preparatelor tale? Atunci trebuie să ai în grădina ta ingredientele secrete, roșiile cherry. Află mai multe despre plantarea roșiilor cherry în grădină de la experții GrădinaMax.

26 apr 2021
3206

Grădina ta de legume nu este completă dacă nu ai și o cultură de vinete. Află, de la experții GrădinaMax, ce sfaturi trebuie să urmezi pentru plantarea și îngrijirea vinetei. Descoperă cât este de ușor să cultivi vinete în propria grădină și bucură-te de roade bogate.

23 apr 2021
10758

Vrei să ai o cultură sănătoasă și viguroasă de fasole? Atunci urmează sfaturile și recomandările experților GrădinaMax și află mai multe despre boli și dăunători la fasole. Află ce trebuie să faci ca să ai o producție bogată și ferită de dăunători.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
mc visa paypal fancurier