Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Livada de fructe

Livada de fructe – secțiunea cuprinde articole despre agrotehnica culturilor fructifere și metode eficiente de îngrijire, toaletare și combatere a dăunătorilor; cu alte cuvinte, tot ce e nevoie pentru ca tu să ai o livadă cât mai productivă!

03 iun 2021
106

Vrei să știi când este cel mai bine să faci tăieri la prun? Descoperă perioada recomandată de grădinarii specialiști și vezi care sunt pașii e care îi ai de urmat. Pregătește-ți uneltele sterilizate și apucă-te de treabă ca un profesionist.

05 mai 2021
127

Îngrijirea cireșului presupune respectarea anumitor condiții de mediu propice pentru acest pom fructifer. Vezi care sunt cerințele lui față de umiditate, lumină sau tăieri. Chiar și solul în care plantezi cireșul are nevoie de o îngrijire corespunzătoare.

04 mai 2021
185

Piersicul este un arbust fructifer iubit de mulți grădinari din țara noastră. Pentru ca el să producă roade bogate și gustoase trebuie să fie îngrijit corespunzător. Află acum care sunt soluțiile recomandate pentru a uita de boli și dăunători la piersic.

06 apr 2021
111

Vișinul este un pom fructifer care se poate cultiva cu ușurință în orice grădină. Există câteva reguli esențiale pentru o plantare corectă. Pregătește solul optim și tratează puieții de vișin înainte de sădire. Apoi totul este simplu. 

05 apr 2021
124

Consumul de nuci este un adevărat beneficiu pentru organismul tău. Așa că obține și tu aceste fructe oleaginoase chiar în grădina ta. Învață cum se efectuează tăierile la nuc pentru a obține roade cât mai multe. Ține cont de perioada potrivită și etapele esențiale.

01 apr 2021
2404

Întotdeauna perioada de repaus vegetativ presupune îngrijiri speciale pentru pomii fructiferi din livada ta. Află ce tratamente recomandă grădinarii profesioniști pentru îngrijirea și întreținerea piersicului și nectarinului pe timp de iarnă.

24 mar 2021
104

Dacă vrei să realizezi tăieri la cireș, atunci află că ele se efectuează în perioada vegetativă. Pregătește-ți uneltele și taie suficient pentru a-ți menține pomii sănătoși și plini de viață. Vezi care sunt etapele prin care trebuie să treci atunci când realizezi toaletarea.

23 mar 2021
709

Dacă vrei o livadă de fructe completă, învață despre procesul de plantare puieți piersic. Întotdeauna există o soluție pentru orice,  așa că acum este posibil ca piersicii să fie plantați chiar și în ghivece mai mari. Sădește acești pomi fructiferi corect și bucură-te de roade.

17 mar 2021
2387

Aștepți o recoltă bogată de la vița de vie plantată în livada ta? Atunci pregătește-te să înveți un set de operațiuni necesare pentru îngrijirea viței de vie în primul an de la plantare. Descoperă pașii pe care trebuie să-i facă orice grădinar cu experiență!

12 mar 2021
1787

La început de primăvară, grădina se trezește la viață. Pe lângă explozia de miresme și culori, apar și provocările. Una dintre ele este identificarea și prevenirea corectă a arsurilor solare la pomii fructiferi, în intervalul martie - aprilie. Învață să procedezi profesionist!

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .