Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Livada de fructe

Livada de fructe – secțiunea cuprinde articole despre agrotehnica culturilor fructifere și metode eficiente de îngrijire, toaletare și combatere a dăunătorilor; cu alte cuvinte, tot ce e nevoie pentru ca tu să ai o livadă cât mai productivă!

30 noi 2021
3251

Acoperirea viței de vie iarna este un pas esențial pentru protejarea corzilor tale. Acolo unde zăpada este abundentă, operațiunea este facilă. Vezi, totuși, ce metode de acoperire ai la îndemână în locurile cu ierni fără precipitații.

15 oct 2021
17492

Află tot ce trebuie să știi despre tunderea de toamnă a părului. Vezi de ce este important să se realizeze tăieri înainte de venirea iernii. Toaletarea de toamnă are numeroase beneficii asupra perilor din livada ta de fructe. Invață cum să-i tunzi corect.

11 oct 2021
11618

Tunderea cireșului și a vișinului toamna este esențială pentru ca pomii fructiferi să rodească din plin. Descoperă care este cel mai bun interval să te ocupi de tăierile de dinaintea venirii înghețului. Pregătește-ți uneltele și să vedem cum se realizează toaletarea.

25 aug 2021
29173

Plantarea viței de vie toamna presupune o serie de reguli pe care trebuie să le urmezi dacă vrei roade bogate. Descoperă când și cum este mai bine să pui butașii în pământ. Apoi, respectă ritualul de îngrijire și obține struguri gustoși în fiecare an.

25 iun 2021
2423

Poți obține o recoltă bogată și sănătoasă de struguri fără efort dacă știi câte ceva despre boli și dăunători la vița de vie. Experții GrădinaMax te învață ce trebuie să faci pentru a avea rezultate bune.

03 iun 2021
24025

Vrei să știi când este cel mai bine să faci tăieri la prun? Descoperă perioada recomandată de grădinarii specialiști și vezi care sunt pașii e care îi ai de urmat. Pregătește-ți uneltele sterilizate și apucă-te de treabă ca un profesionist.

05 mai 2021
4483

Îngrijirea cireșului presupune respectarea anumitor condiții de mediu propice pentru acest pom fructifer. Vezi care sunt cerințele lui față de umiditate, lumină sau tăieri. Chiar și solul în care plantezi cireșul are nevoie de o îngrijire corespunzătoare.

04 mai 2021
3656

Piersicul este un arbust fructifer iubit de mulți grădinari din țara noastră. Pentru ca el să producă roade bogate și gustoase trebuie să fie îngrijit corespunzător. Află acum care sunt soluțiile recomandate pentru a uita de boli și dăunători la piersic.

06 apr 2021
3668

Vișinul este un pom fructifer care se poate cultiva cu ușurință în orice grădină. Există câteva reguli esențiale pentru o plantare corectă. Pregătește solul optim și tratează puieții de vișin înainte de sădire. Apoi totul este simplu. 

05 apr 2021
11212

Consumul de nuci este un adevărat beneficiu pentru organismul tău. Așa că obține și tu aceste fructe oleaginoase chiar în grădina ta. Învață cum se efectuează tăierile la nuc pentru a obține roade cât mai multe. Ține cont de perioada potrivită și etapele esențiale.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
mc visa paypal fancurier