Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Rețete culinare

Rețete culinare – pentru ca tu să te poți înfrupta direct din roadele grădinii tale, îți pregătim o serie de rețete pentru preparate savuroase și sănătoase. În cele de urmează, îți vom dezvălui cele mai de succes rețete de salate, supe, feluri principale, murături, gemuri sau chiar sucuri. Descoperă astfel, tot ce e mai bun pentru un stil de viață sănătos, dar și delicios.

04 oct 2021
4798

Toamna este sezonul preferat al gospodinelor dornice să își asigure cămara cu toate bunătățile. Dulceața de ardei iuți este una dintre cele mai populare rețete din ultimii ani, foarte simplu de făcut și cu ingrediente ieftine. 

30 sep 2021
4465

Dovleacul plăcintar este unul dintre cele mai sănătoase alimente. Pe lângă aportul ridicat de vitamine și minerale, pe care îl aduce organismului, dovleacul plăcintar încântă și papilele gustative cu aromele delicioase ale pupei moi și gustoase.

01 sep 2021
2910

Septembrie ne oferă recolte bogate de legume delicioase ca ardeii, vinetele, roșiile, dovlceii, varza și conopida, dar și de fructe aromate: struguri, prune, mere, pere și smochine. Cu o varietate atât de mare de resurse, nu avem cum să nu ne gândim la ce preparate savuroase putem găti în luna septembrie.

27 aug 2021
4394

Murele se numără printre fructele de pădure care sunt un adevărat izvor de substanțe nutritive, benefice pentru organism. Pentru această perioadă am ales să îți împărtășim o rețetă de sezon extraordinară, pe care cu siguranță o vei adora.

02 aug 2021
5117

Roșiile sunt cele mai dorite recolte ale verii, care consumate proaspete sau prin preparare termică, te încântă cu un gust aromat și plin de prospețime. Pe lângă proprietățile culinare, roșiile aduc un aport considerabil de vitamine și antioxidanți.

31 iul 2021
3204

Luna iulie este luna dovleceilor și a rețetelor cu legume proaspete, culese direct din grădină. Una dintre cele mai simple și dorite rețete de către maeștri culinari, dar și de către gurmanzii amatori, este rețeta de chiftele de dovleac. Iată cât de ușor de prepară!

05 iul 2021
1658

O rețetă extraordinară de sezon, care îți va încânta papilele gustative și cu siguranță te va face să suporți cu ușurință căldura dogoritoare a verii.

04 iun 2021
1503

Conopida este o legumă extrem de sănătoasă, care aduce numeroase beneficii atunci când o consumi sub diferite forme. Ți-am pregătit rețete de supă cremă de conopidă pe care să le prepari în funcție de gusturile tale. Prepară o mâncare gustoasă simplu.

21 mai 2021
4053

Ți-e dor de ceva fresh? Încearcă aceste rețete de deserturi cu căpșune. Îmbină stilul de viață sănătos cu plăcerile culinare și bucură-te de orice moment dulce. Scapă de grija caloriilor sau de problema cu kilogramele în plus și bucură-te de viață.

21 apr 2021
2244

Îți plac pastele și legumele? Atunci ai ajuns unde trebuie.  Ți-am  pregătit 3 rețete de paste cu legume delicioase pe care să le încerci oricând ai nevoie de o gustare ușoară și proaspătă. Rețetele pe care ți le-am pregătit se prepară rapid așa că haide să începem!

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
mc visa paypal fancurier