Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Garanția calității produselor și a ambalajului

În 15 ani de activitate pe acest segment de piață am reușit să ajungem la cele mai înalte standarde. Facem tot ce ne stă în putință ca fiecare client al nostru să fie pe deplin mulțumit de achizițiile făcute și garantăm 100%, primirea unui material săditor de cea mai înaltă calitate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să fie încântați de produsele comandate și să apeleze și pe viitor la serviciile noastre. Suntem într-o continuă dezvoltare a magazinului nostru online și dorim să înfrumusețăm cât mai multe grădini.

Pentru ca tu să beneficiezi de cel mai bun material săditor, sănătos și viabil:

  • Colaborăm doar cu pepiniere consacrate din întreaga Europă.
  • Verificăm zilnic calitatea materialului săditor și expediem doar produse sănătoase și viabile.
  • Folosim tehnologii de ultimă generație pentru ambalarea și depozitarea materialului săditor.

7 principii de bază pentru o ambalare corespunzătoare

  • Sistemul de rădăcină este împachetat într-un substrat umed de turbă, îmbogățit cu minerale și hidrogel. Vârfurile ramurilor sunt acoperite cu un strat de mastic pentru a preveni pierderea umezelii.
  • Materialul săditor este stocat în camere frigorifice - pentru fiecare tip de material săditor este setată temperatura optimă de păstrare.
  • Sistemul de rădăcină este împachetat cu ajutorul echipamentelor moderne. Acest proces ajută la păstrarea umidității necesare și nu deteriorează sistemul radicular. Prin împachetarea mecanică, planta primește cantitatea necesară de oxigen, lucru aproape imposibil în condițiile de împachetare manuală.
  • Fiecare comandă primește un cod unic de înregistrare astfel încât se elimină orice risc de expediere greșită a produselor.
  • Înainte de împachetare, fiecare produs din comanda ta este scanat individual, în sistem computerizat, pe baza codului de bare unic generat, pentru ca tu să primeşti exact ce şi cât ai comandat.
  • Produsele sunt împachetate și livrate în colete din carton solid, cu perforații pentru o bună oxigenare a plantelor. Aceste colete nu vor suferi deteriorări mecanice și vor proteja materialul săditor pentru ca el să ajungă la destinație în stare perfectă.
  • Produsele sunt fixate în colet astfel încât să nu sufere deteriorări în cazul agitării sau răsturnării coletului.

Modul de ambalare al produselor în funcție de tipul de plantă

Catalogul magazinului online GrădinaMax include o selecție bogată de plante. Trandafiri, viță de vie, bulbi de flori, pomi și arbuști fructiferi, conifere, plante ornamentale, cartofi de sămânță, dar și semințe. Materialul săditor este împachetat în diferite moduri(în funcție de tipul plantei) pentru a proteja plantele pe durata transportului către tine.

Trandafiri, pomi și arbuști fructiferi

Înainte de ambalare, materialul săditor este supus controlului tehnic al calității. După finalizarea acestui proces,sistemul radicular este ambalat într-un substrat umed de turbă, îmbogățit cu minerale și hidrogel.

Ambalarea nu este făcută manual, ci cu ajutorul echipamentelor mecanizate, care acoperă în totalitate sistemul de rădăcină și elimină riscul uscării și al deteriorării sistemului radicular.

Etichetarea este făcută prin etichete din plastic de tip tag loop pe care sunt imprimate numele, cantitatea și codul de bare aferent produsului. Îți oferim un sortiment care include mii de produse pe care le tratăm cu cea mai mare atenție și care pot fi livrate pe tot teritoriul țării.


Material săditor la ghiveci

Produsele din categoria ”Grădină și Sănătate” , ”Plante ornamentale” și ”Viță de vie” sunt livrate către tine în ghivece de tip P9 și D9. Ghivecele cu materialul săditor sunt introduse în pungi de plastic imprimate cu logo-ul nostru.

Materialul săditor la ghiveci - are o rată de viabilitate de 100%! Sistemul radicular este protejat, iar plantele pot fi plantate în perioada aprilie-noiembrie(pe perioada verii, doar în zile noroase).

Ține cont de faptul că unele plante la ghiveci nu vor avea lăstari noi, la livrare. De exemplu, căpșunul-zmeur, clematisul și multe alte plante ornamentale pot părea lipsite de viață în perioada de repaus. Nu te impacienta - rădăcinile vor da lăstari și planta va porni în vegetație imediat după sosirea temperaturilor favorabile.


Stoloni de căpșuni

Stolonii cu sistemul radicular bine dezvoltat și puternic, sunt scoși din sol în perioada de toamnă. Frunzele sunt înlăturate și tulpinile sunt scurtate, lăsându-se doar 2-3 cm pentru a proteja punctele de creștere. Ulterior, stolonii de căpșuni sunt sortați și stocați în camere frigorifice, la temperaturi cuprinse între -2 și 0° C.

Procesul de ambalare constă în împachetarea rădăcinilor într-un substrat umed de turbă, îmbogățit cu minerale și hidrogel. Fiecare pachet (5 stoloni) este marcat printr-o etichetă de tip sticker pe care sunt imprimate numele, cantitatea și codul de bare aferent produsului.

Stolonii de căpșuni frigo sunt stoloni de un an, care deja au muguri de flori. Fructificarea începe încă din primul an, iar tu vei putea consuma fructe proaspete și sănătoase de îndată.

Îți oferim un sortiment variat de soiuri de căpșuni: timpurii, medii, târzii sau remontante. Stolonii de căpșuni frigo pot fi plantați în perioada Martie-Noiembrie, indiferent de condițiile meteorologice.


Plante perene

Plantele perene sunt livrate în ambalajele originale de la producător. Împachetarea și etichetarea - rizomii sunt separați cu atenție și sunt ambalați în pungi de plastic, cu microperforații pentru o bună oxigenare. Pungile sunt umplute cu un substrat umed de turbă și fertilizatori minerali. Turba ajută la păstrarea umidității rizomilor și îi protejează pe tot parcursul manipulării și transportului.

Rădăcinile nude pot părea ca fiind neviabile, dar nu îți fă griji - imediat după plantare, vei vedea semne de înmugurire și vor apărea germeni noi. Stocarea are loc în camere frigorifice, la temperaturi de -2 și 0° C, până în momentul expedierii. Etichetarea este făcută prin stickere pe care sunt imprimate numele, cantitatea și codul de bare aferent produsului.

Plantele perene care încântă prin înflorire pe tot parcursul verii sunt o adevărată găselniță pentru toți grădinarii. Tolerează cu brio transportul și se aclimatizează perfect în noul loc în care sunt plantate.


Bulbi și turberculi de flori

Bulbii și tuberculii de flori pentru plantarea de primăvară și toamnă tolerează foarte bine atât depozitarea cât și manipularea. Înainte de expediere sunt păstrați în camere frigorifice la temperaturi între +2 și + 5⁰ С, bulbii de crin fiind păstrați la temperaturi între -2 și 0 ⁰С.

Bulbii și tuberculii sunt livrați în pachetele originale de la producător, astfel nu pot apărea erori de sortare și etichetare. Sunt ambalați în pungi de plastic, cu microperforații pentru o bună oxigenare. Fiecare pachet dispune de instrucțiuni de plantare pentru comoditatea ta.

Un substrat de turbă cu îngrășăminte minerale este adăugat în pungile cu bulbi de crin. Etichetarea este făcută prin stickere pe care sunt imprimate numele, cantitatea și codul de bare aferent produsului.

Sortimentul de bulbi de flori include peste 1000 de varietăți. O colecție de o frumusețe incredibilă doar la GrădinaMax!


Semințe

Semințele de legume și flori sunt livrate în ambalajele originale de la producători.

Fiecare pachet colorat include numele, poza produsului și caracteristicele soiului.

Pe verso jos este indicată cantitatea de semințe în grame, data expirări și în funcție de producător poate avea trecută și data împachetării.

În acest moment colaborăm cu mai mulți producători europeni de renume, care ne furnizează cele mai bune varietăți de semințe. Sortimentul de semințe de legume și flori al magazinului online GrădinaMax include peste 1500 de produse, pe care le poți achiziționa la prețuri modice.


Cartofi de sămânță

Cartofii de sămânță sunt produse de sezon, cu o perioadă de livrare limitată. Aceștia sunt disponibili pentru livrare doar în perioada Martie-Mai (inclusiv).

Cartofii de sămânță sunt împachetați și livrați în saci raschel, iar 1 pachet conține 1 kg de cartofi de sămânță. Înainte de ambalare tuberculuii trec prin controlul calității ceea ce înseamnă că ei sunt examinați atât visual cât și fizic. În acest fel te asigurăm că vei primi material săditor de cea mai bună calitate.

Sortimentul de cartofi de sămânță este reactualizat anual. Selectăm pentru tine doar cele mai roditoare soiuri, cu rezistență ridicată la boli și dăunători. Reproducere de elită, tuberculi viguroși și sănătoși, aromă excelentă - tot ce e mai bun pentru clienții GrădinaMax.


Îngrășăminte și accesorii pentru grădină

Fertilizatori, produse pentru combaterea dăunătorilor, biostimulatori, ghivece și alte sute de produse pentru grădinărit pot fi achiziționate chiar din magazinul nostru online.

Îngrășămintele și produsele pentru protejarea plantelor sunt livrate în ambalajul original de la producător și conțin informații despre compoziție, dar și instrucțiuni de folosire.

Verificăm constant integritatea ambalajelor dar și datele de expirare pentru ca tu să primești produse de o calitate ireproșabilă, pe care să le poți utiliza cu folos în grădina ta!


SATISFACŢIA CLIENŢILOR NOȘTRI, O PRIORITATE


Produsele expediate către client prezintă o etichetă cu denumirea soiului. În momentul plantării, păstrează eticheta, pentru a identifica cu ușurință produsul și pentru a beneficia de garanția aferentă acestuia. Etichetele nu se estompează și nu se șterg, ele rezistând cel puțin 3 ani. Aceastea reprezintă o condiţie definitorie a valabilităţii garanției fiecărui produs.


În urma plasării comenzilor, clienții noștri beneficiază şi de un cadou special – Îngrășământul foliar universal, care favorizează dezvoltarea sistemului radicular, stimulează diviziunea celulară, mărește rezistența plantelor la stres (secetă, frig, căldură) și întârzie îmbătrânirea plantelor, a florilor și a fructelor.


Produsele ambalate în colet sunt însoțite de agrotehnică - o broșură, în care se regăsesc toate detaliile necesare pentru plantarea și îngrijirea materialului săditor. Vei întâlni detalii referitoare la avantajele și dezavantajele plantării în ghivece sau teren deschis, reguli de tăiere și modelare a culturilor, cât și tehnica de aplicare a îngrășămintelor. Acest ghid prectic și util îți oferă sfaturi pas cu pas, pentru rezultate optime.


Beneficiile clienților noștri

Răsadurile sunt marcate prin etichete de plastic, cu numele soiului. Nu arunca aceste etichete când efectuezi procesul de plantare - păstrarea lor te va ajuta la identificarea produselor plantate și păstrarea garanției asupra produselor. Etichetele de plastic nu se vor degrada, indiferent de vreme, pentru cel puțin 3 ani.

Pentru ca să plantezi corespunzător materialul săditor, în coletul cu produsele comandate, vei primi o broșură privind Agrotehnica.


Urmărește procesul de împachetare al unei comenzi în videoclipul următor:


Dorești şi alte informații?

Serviciul de consultanță

Asistență și reclamații

E-mail:info@gradinamax.ro

mc visa paypal fancurier