Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Garanția calității produselor și a ambalajului

În 15 ani de activitate pe acest segment de piață am reușit să ajungem la cele mai înalte standarde. Facem tot ce ne stă în putință ca fiecare client al nostru să fie pe deplin mulțumit de achizițiile făcute și garantăm 100%, primirea unui material săditor de cea mai înaltă calitate.

Ne dorim ca toți clienții noștri să fie încântați de produsele comandate și să apeleze și pe viitor la serviciile noastre. Suntem într-o continuă dezvoltare a magazinului nostru online și dorim să înfrumusețăm cât mai multe grădini.

Pentru ca tu să beneficiezi de cel mai bun material săditor, sănătos și viabil:

  • Colaborăm doar cu pepiniere consacrate din întreaga Europă.
  • Verificăm zilnic calitatea materialului săditor și expediem doar produse sănătoase și viabile.
  • Folosim tehnologii de ultimă generație pentru ambalarea și depozitarea materialului săditor.

7 principii de bază pentru o ambalare corespunzătoare

  • Sistemul de rădăcină este împachetat într-un substrat umed de turbă, îmbogățit cu minerale și hidrogel. Vârfurile ramurilor sunt acoperite cu un strat de mastic pentru a preveni pierderea umezelii.
  • Materialul săditor este stocat în camere frigorifice - pentru fiecare tip de material săditor este setată temperatura optimă de păstrare.
  • Sistemul de rădăcină este împachetat cu ajutorul echipamentelor moderne. Acest proces ajută la păstrarea umidității necesare și nu deteriorează sistemul radicular. Prin împachetarea mecanică, planta primește cantitatea necesară de oxigen, lucru aproape imposibil în condițiile de împachetare manuală.
  • Fiecare comandă primește un cod unic de înregistrare astfel încât se elimină orice risc de expediere greșită a produselor.
  • Înainte de împachetare, fiecare produs din comanda ta este scanat individual, în sistem computerizat, pe baza codului de bare unic generat, pentru ca tu să primeşti exact ce şi cât ai comandat.
  • Produsele sunt împachetate și livrate în colete din carton solid, cu perforații pentru o bună oxigenare a plantelor. Aceste colete nu vor suferi deteriorări mecanice și vor proteja materialul săditor pentru ca el să ajungă la destinație în stare perfectă.
  • Produsele sunt fixate în colet astfel încât să nu sufere deteriorări în cazul agitării sau răsturnării coletului.

Modul de ambalare al produselor în funcție de tipul de plantă

Pomi fructiferi, fructe de pădure, trandafiri și viță de vie

Înainte de ambalare, materialul săditor este supus controlului tehnic al calității. După finalizarea acestui proces,sistemul radicular este ambalat într-un substrat umed de turbă, îmbogățit cu minerale și hidrogel.

Ambalarea nu este făcută manual, ci cu ajutorul echipamentelor mecanizate, care acoperă în totalitate sistemul de rădăcină și elimină riscul uscării și al deteriorării sistemului radicular. Materialul săditor pregătit pentru expediere și livrare este păstrat în camere frigorifice, la temperaturi de + 2 ... + 5 °C.

Pentru a se păstra umiditatea necesară, tijele trandafirilor sunt acoperite cu un strat de ceară. Fiecare butaș de trandafir va fi etichetat, pentru a putea fi diferențiate foarte ușor produsele.

Material săditor la ghiveci

Produsele din categoria ”Grădină și Sănătate” și ”Plante ornamentale” sunt livrate către tine în ghivece de tip P9 și D9. Ghivecele cu materialul săditor sunt introduse în pungi de plastic imprimate cu logo-ul nostru. Materialul săditor la ghiveci - are o rată de viabilitate de 100%!  Sistemul radicular este protejat, iar plantele pot fi plantate în perioada aprilie-noiembrie(pe perioada verii, doar în zile noroase).

Ține cont de faptul că unele plante la ghiveci nu vor avea lăstari noi, la livrare. De exemplu, zmeurul-căpșun, hibiscusul și multe alte plante ornamentale pot părea lipsite de viață în perioada de repaus. Nu te impacienta - rădăcinile vor da lăstari și planta va porni în vegetație imediat după sosirea temperaturilor favorabile.

Plantele la ghiveci sunt păstrate în camere frigorifice, la temperaturi de + 2 ... + 5 °C. Fiecare produs va avea o etichetă cu numele soiului.

Stoloni de căpșuni

Stolonii cu sistemul radicular bine dezvoltat și puternic, sunt scoși din sol în perioada de toamnă. Frunzele sunt înlăturate și tulpinile sunt scurtate, lăsându-se doar 2-3 cm pentru a proteja punctele de creștere. Ulterior, stolonii de căpșuni sunt sortați și stocați în camere frigorifice, la temperaturi cuprinse între -2 și 0° C.

Acest lucru permite stolonilor să își păstreze proprietățile pentru o perioadă lungă de timp. Plantarea răsadurilor de frigo poate fi făcută începând cu luna martie până în noiembrie, indiferent de condițiile meteorologice.

Procesul de ambalare constă în împachetarea rădăcinilor într-un substrat umed de turbă, îmbogățit cu minerale și hidrogel. Fiecare pachet de stoloni de căpșuni(5 sau 10 stoloni) va fi marcat printr-o etichetă colorată, care va conține poza produsului, numele soiului și un cod de bare.

Plante perene

Plantele perene sunt pregătite pentru livrare doar când acestea se află în stadiu de repaus. Rizomii sunt separați cu atenție și sunt ambalați în pungi de plastic, cu microperforații pentru o bună oxigenare. Pe aceste pungi vei putea găsi marcate cu logoul nostru și instrucțiunile de plantare. Rădăcinile nude pot părea ca fiind neviabile, dar nu îți fă griji - imediat după plantare, vei vedea semne de înmugurire și vor apărea germeni noi. Stocarea are loc în camere frigorifice, la temperaturi de -2 și 0° C, până în momentul expedierii. Etichetarea este făcută prin stickere colorate cu poza produsului, numele și codul de bare.
 

Bulbi și tuberculi

Bulbii și tuberculii de flori sunt păstrați în camere frigorifice la temperaturi între +2 și + 5⁰ С, bulbii de crin fiind păstrați la temperaturi între  -2 și 0 ⁰С. Înainte de expediere, bulbii și tuberculii sunt ambalați în pungi imprimate cu logoul nostru și cu instrucțiunile de plantare. De exemplu, bulbii de crin sunt ambalați împreună cu un substrat fertilizat cu minerale. Etichetarea este făcută prin stickere colorate cu poza produsului, numele și codul de bare.

SATISFACŢIA CLIENŢILOR NOȘTRI, O PRIORITATE


Produsele expediate către client prezintă o etichetă cu denumirea soiului. În momentul plantării, păstrează eticheta, pentru a identifica cu ușurință produsul și pentru a beneficia de garanția aferentă acestuia. Etichetele nu se estompează și nu se șterg, ele rezistând cel puțin 3 ani. Aceastea reprezintă o condiţie definitorie a valabilităţii garanției fiecărui produs.


În urma plasării comenzilor, clienții noștri beneficiază şi de un cadou special – Îngrășământul foliar universal, care favorizează dezvoltarea sistemului radicular, stimulează diviziunea celulară, mărește rezistența plantelor la stres (secetă, frig, căldură) și întârzie îmbătrânirea plantelor, a florilor și a fructelor.


Produsele ambalate în colet sunt însoțite de agrotehnică - o broșură, în care se regăsesc toate detaliile necesare pentru plantarea și îngrijirea materialului săditor. Vei întâlni detalii referitoare la avantajele și dezavantajele plantării în ghivece sau teren deschis, reguli de tăiere și modelare a culturilor, cât și tehnica de aplicare a îngrășămintelor. Acest ghid prectic și util îți oferă sfaturi pas cu pas, pentru rezultate optime.


Beneficiile clienților noștri

Răsadurile sunt marcate prin etichete de plastic, cu numele soiului. Nu arunca aceste etichete când efectuezi procesul de plantare - păstrarea lor te va ajuta la identificarea produselor plantate și păstrarea garanției asupra produselor. Etichetele de plastic nu se vor degrada, indiferent de vreme, pentru cel puțin 3 ani.

Pentru ca să plantezi corespunzător materialul săditor, în coletul cu produsele comandate, vei primi o broșură privind Agrotehnica.


Urmărește procesul de împachetare al unei comenzi în videoclipul următor:


Dorești alte informații?

Serviciul de consultanță

0359 801 300  (tarif normal)
(Zile lucrătoare - 08:00 – 18:00)

Asistență și reclamații

E-mail: info@gradinamax.ro
https://gradinamax.ro/support

 

GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .