Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Lucrări recomandate: tăierea butașilor, udarea și fertilizarea solului, compostarea, plantarea și transplatarea culturilor de grădină, inclusiv a pomilor și arbuștilor fructiferi. Trebuie să te abții de la utilizarea substanțelor chimice.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume este favorabilă plantarea semințelor, cât și transplantarea răsadurilor, având posibilitatea de a obține o recoltă bogată, însă roadele nu vor avea capacitatea de a fi depozitate pentru o lungă perioadă de timp.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi perfectă pentru plantarea culturilor ornamentale perene, cu excepția celor urcătoare. Este prielnic să te ocupi de irigare, fertilizare, cât și de tratamentele împotriva bolilor și dăunătorilor. Nu se recomandă utilizarea pesticidelor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Timpul este potrivit pentru a face curățenie generală, pentru spălare și reparații minore. Nu îți pierde timpul cu pregătirea mâncării în cupotor, deoarece nu va avea un rezultat satisfăcător. Acordă atenție plantelor de interior prin irigare și fertilizare.

Recomandarea zilei

Luna în Săgetător aduce semne de fertilitate asupra culturilor plantate azi, ele dezvoltând un sistem radicular puternic și sănătos, producând recolte bogate an de an.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 983
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier