Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 12 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Această zi este favorabilă pentru lucrările de îngrijire a solului și culturilor de grădină, cât și pentru plantarea și transplantarea culturilor ornamentale. Nu este indicată tratarea plantelor cu pesticicide și aplicarea altor substanțe chimice.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Plantarea culturilor de grădină sub semnul Racului, va aduce recolte bogate, însă cu o capacitate scăzută de depozitare. Dacă nu este urgent, amână plantarea pentru zilele urmatoare. Între timp acordă atenție stării solului.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Activități recomandate: irigarea și fertilizarea culturilor, slăbirea și mulcirea solului, plantarea plantelor perene, cu excepția culturilor bulbice. Nu aplica tratamentele pe bază de pesticide, deoarece acestea pot afecta dezvoltarea plantelor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi în care energia se dovedește a fi instabilă. Este bine să nu te aventurezi în desfășurarea activităților care necesită un efort fizic mare. Acordă grija necesară plantelor de interior. Nu este un timp potrivit pentru a prepara bunătăți în cuptor.

Recomandarea zilei

Luna în Capricorn face ca această perioadă să fie una favorabilă pentru înființarea culturilor, acestea dezvoltându-se puternic și sănătos. Recoltele vor fi de asemenea bogate, însă ele nu vor putea fi depozitate pentru o lungă perioadă de timp.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 983
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier