Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 13 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Lucrări recomandate: cultivarea solului, plantarea culturilor ornamentale, transplantarea plantelor cu rădăcini puternice și eliminarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume este recomandat să te ocupi de subțierea răsaduriloe, slăbirea solului și plivitul buruienilor, cât și pregătirea terenului pentru următoarea plantare. Este recomandat ca irigarea să fie făcută cu moderație.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o perioadă perfectă pentru plantarea arbuștilor ornamentali și a unor culturi de floarea soarelui: mac, violete, calendula și margarete. Este favorabil să lucrezi pământul și să tai florile pentru alcătuirea buchetelor. Udarea și fertilizarea vor fi lăsate deoparte.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este momentul ideal pentru a te ocupa de treburile casnice: curățenia, organizarea lucrurilor și spălarea veselei. Aceste activități vor revigora aerul energetic din casă. Produsele preparate prin coacere vor avea un adevărat succes.

Recomandarea zilei

Culturile care se plantează sub semnul Capricornului, în care se află luna, sunt nefavorabile. Se poate face o excepție pentru plantele care prezintă o bună rezistență la secetă, precum și pentru arborii ornamentali sau arbuști.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 951
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier