Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 15 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă pentru lucrările de teren, distrugerea buruienilor și a dăunătorilor și combaterea bolilor. Este posibilă aplicarea tratamentelor, cât și tăierile pentru formarea și modelarea coroanei pomilor – cu excepția celor fructiferi. Pot fi plantate și culturile ornamentale.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi vor putea fi înființate culturile de ierburi aromatice și legume, dar este foarte important să se acorde atenție îngrijirii terenului prin eliminarea buruienilor și combaterea bolilor și dăunătorilor. Nu te ocupa de udare și fertilizare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi poate fi slăbit și mulcit solul. Se pot face arderile de vegetatie, dar cu mare grijă. Plantează culturile de plante ornamentale și aplică-le tratamentele pentru eliminarea bolilor și dăunătorilor. Nu le uda și nu aplica îngrășămintele.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru treburile casnice, inclusiv pentru cele care necesită o perioadă mai lungă de finalizare. Reamenajează și redecorează locuința pentru a aduce un aer proaspăt și o energie bună.

Recomandarea zilei

Luna continuă să fie sub dominanța Vărsătprului, fapt ce influențează negativ formarea recoltelor pentru culturile înființate azi. Nu este interzisă plantarea culturilor decorative și a celor rezistente la secetă.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 921
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier