Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 17 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Activitățile recomandate pentru ziua de azi sunt: fertilizarea mineerală și organică, udarea, tăiere și grefarea peluzei, cât și plantarea și transplantarea culturilor ornamentale de grădină.Este posibil să înființezi noi culturi de arbuști fructiferi cum ar fi cele de coacăzi și afine.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Te poți angaja în cultivarea solului, replantarea culturilor de legume și eliminarea parților vechi și uscate ale culturilor vechi. Plantează azi în special semnițele de ardei iute și castraveți, care vor dezvolta culturi cu recolte bogate.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi este favorabil să te ocupi în mod special de divizarea butașilor, tăierea culturilor de flori pentru modelare, cât și de transplantarea culturilor de plante perene și arbuști ornamentali. Toate culturile înființate azi vor produce flori mari și intens colorate.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi cu energie pasivă. Dacă este posibil, este mai bine să renunți la treburile casnice, în special la cele laborioase care necesită implicarea unui efort fizic intens. Dedică timp cititului, meditației, practicilor spirituale și acordă atenție celor dragi.

Recomandarea zilei

Luna crește sub semnul zodiacal al Peștilor, care aduce influențe pozitive asupra dezvoltării plantelor. Este indicat să te axezi pe plantarea și transplantarea culturilor de legume și fructe.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 820
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier