Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 18 aprilie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi fertilă, perfectă pentru plantarea și transplantarea culturilor de fructe și arbuști, divizarea butasilor, fertilizarea și irigarea solului, cât și pentru tăierile de formare a tufelor. Nu se recomandă aplicarea tratamentelor împotriva daunatorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este ideal ca azi să plantezi majoritatea culturilor de legume și cereale, dar și pentru ierburile aromatice. Fertilizarea, irigarea și slăbirea solului sunt activități recomandate pentru ziua de azi. Este interzisă pulverizarea plantelor cu substanțe impotriva bolilor si daunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Daca deții o gradină decorativă, azi îi vei putea acorda atenție nelimitată: plantează plante și flori ornamentale, cât și arbuști ornamentali si curata terenul din jurul culturilor. Luna în Balanță le va oferi rezistență la boli și dăunători, cât și culori și parfum intense.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este un timp favorabil pentru treburile casnice simple, care nu provoacă oboseală și stres. Spală ferestrele sau fă mici reparații, pictează sau redecorează. Dacă îți plac plantele, amenajează o mică grădină de interior.

Pentru începători!

Luna se află azi sub semnul zodiacal al Balanței, ceea ce încurajează plantarea și transplantarea culturilor horticole, care vor produce recolte decente cu fructe mari și gustoase.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 498
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .