Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 19 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Pentru că este lună plină, plantarea va trebuie amânată, cât și transplantarea culturilor horticole. Ia toate măsurile necesare pentru îngrijirea acestora, cu excepția udării și fertilizării. De asemena te poți ocupa de reorganizarea grădinii și de eliminarea plantelor vechi sau bolnave.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Nu este indicat să acorzi anteție fertilizării și tăierii plantelor de grădină. Evită plantare și transplantarea culturilor pentru că energia zilei de azi nu va aduce influențe pozitive în ceea ce privește dezvoltarea lor. Lasă plantele să se odihnească.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Luna plină ne indică să renunțăm la orice plan cu privire la plantarea și îngrijirea plantelor. Este favorabil ca azi să recoltezi plantele medicinale: datorită lunii pline, acestea au cea mai mare putere de vindecare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi ideală pentru desfășurarea treburilor casnice, inclusiv a celor care necesită efort fizic intens. Spală hainele și ferestrele, fă curățenie generală și repară ce e ai amânat de ceva timp. Scapă de lucrurile inutile. Udă și fertilizează culturile de flori.

Recomandarea zilei

Luna aduce azi influențe fertile asupra culturilor, de aceea este foarte recomandat să te ocupi de revitalizarea terenului. Ocupă-te de energia și lucrările din incinta casei tale și desfășoară activități care-ți fac plăcere.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 938
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier