Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă pentru a înființa noi culturi fructifere, care vor oferi recolte bogate. Plantele pot fi fertilizate și tratate împotriva bolilor și dăunătorilor, însă vaccinările și transplantările nu vor fi admise. Dacă vremea permite, poți organiza un picnic de primăvară, cu merinde delicioase.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Dacă alegi să plantezi culturi de legume sub semnul zodiacal al Scorpionului, vei obține cu siguranță culturi bogate și pline de gust. Irigarea, fertilizarea și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor sunt cele mai indicate activități.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Amână orice activitate de manipulare a plantelor ornamentale: divizarea bulbilor și a răsadurilor, transplantarea sau vaccinarea culturilor. Ocupă-te de udare, fertilizare și comabaterea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi potrivită pentru activitățile cansice, însă este indicat să de limitezi la cele care nu necesită mult efort și timp pentru a fi finalizate. Înființează o mică grădină decorativă de interior.

Recomandarea zilei

Luna în Taur aduce influențe pozitive asupra dezvoltării culturilor, acestea formând tulpini și rădăcini viguroase, producând recolte bogate.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 765
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier