Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

În momentul planificării plantării, ar trebui să acorzi prioritate plantelor ce formează liane (vita de vie, weigela, etc.). Este indicat să plantezi culturi de pomi fructiferi și fructe de pădure și de asemenea să te ocupi de tratarea bolilor și dăunătorilor, cât și de tăiere și udare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este favorabilă plantarea leguminoaselor și a ierburilor aromatice, care te vor încânta cu recolte bogate. La plantare este foarte important să ai în vedere calitatea semințelor, pentru a obține recolte cât mai bogate.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Culturile de plante ornamentale și cele cu flori, se vor dezvolta și vor înflori mai repede decât cele plantate în altă perioadă. Este favorabilă prelucrarea solului, plantarea peluzei, cât și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Atenție! Azi orice subiect poate distruge armonia casei. Este posibil să te ocupi de gătit și să obțtii un rezultat excelent. De asemenea te poți ocupa de înființarea unei grădini decorative de interior.

Recomandarea zilei

Luna a trecut sub semnul zodiacal al Gemenilor, care nu este un semn fertil, însă acesta asigură o creștere rapidă a culturilor plantate în această zi, cât și obținerea unor semințe excelente.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 779
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier