Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 23 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este favorabilă prelucrarea pământului, protejând plantele de dăunători și boli. Este posibil ca azi să plantezi culturile formate din liane, ca vița de vie, lemongrass sau mini-kiwi. Evită tăierea și transplantarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Pentru plantare se recomandă culturile de legume, pentru a obține semințe de înaltă calitate. Ele se vor dezvolta armonios, însă nu promit producere unor recolte foarte bogate. Plantează și ierburile aromatice, dar amână irigarea culturilor pentru altă zi.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Florile și plantele ornamentale plantate sub semnul zodiacal al Săgetătorului înfloresc mai repede decât celelalte. Este favorabilă prelucrarea solului, cât și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Azi nu vor fi indicate treburile casnice care ncesită mult efort fizic. Limitează-te la activități ca spălatul ferestrelor, curățenia de Paști și redecorarea, acestea îmbunătățind energia casei tale. Ocupă-te și de coacerea bunătăților în cuptor.

Recomandarea zilei

Este momentul potrivit pentru a planta orice culturi de semințe. De asemenea culturile fructifere vor produce recolte bogate și pline de gust.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 758
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier