Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 23 aprilie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este favorabilă prelucrarea pământului, protejând plantele de dăunători și boli. Este posibil ca azi să plantezi culturile formate din liane, ca vița de vie, lemongrass sau mini-kiwi. Evită tăierea și transplantarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Pentru plantare se recomandă culturile de legume, pentru a obține semințe de înaltă calitate. Ele se vor dezvolta armonios, însă nu promit producere unor recolte foarte bogate. Plantează și ierburile aromatice, dar amână irigarea culturilor pentru altă zi.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Florile și plantele ornamentale plantate sub semnul zodiacal al Săgetătorului înfloresc mai repede decât celelalte. Este favorabilă prelucrarea solului, cât și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Azi nu vor fi indicate treburile casnice care ncesită mult efort fizic. Limitează-te la activități ca spălatul ferestrelor, curățenia de Paști și redecorarea, acestea îmbunătățind energia casei tale. Ocupă-te și de coacerea bunătăților în cuptor.

Pentru începători!

Este momentul potrivit pentru a planta orice culturi de semințe. De asemenea culturile fructifere vor produce recolte bogate și pline de gust.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 420
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .