Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 25 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

În această zi este indicat să plantați culturile de pomi fructiferi – meri, peri, cireși etc – care vor dezvolta o bună rezistență la boli și dăunători și vor produce recolte bogate de fructe. Arbuștii pot fi tăiați și fertilizați.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrările recomandate în această zi sunt: plantarea culturilor de grădină, în special a celor rădăcinoase. Recoltele lor vor fi foarte bine păstrate pentru o lungă perioadă de timp. Profită de această zi pentru a face fertilizările.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Ziua de azi este favorabilă pentru a planta diferite culturi de plante ornamentale și flori – ele vor forma tulpini rezistente și vor încânta cu o înflorire frumoasă și viu colorată. Culturile pot fi udate, tăiate și fertilizate.

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu petrece prea mult timp desfășurând activități grele, ocupă-te doar de treburile care nu suportă amânare. Poți planta culturi de plante ornamentale de interior, însă transplantarea nu este indicată.

Recomandarea zilei

Culturile înființate azi sub semnul Racului, se dezvoltă lent, dar vor forma tulpini rezistente la boli și dăunători, cât și recolte abundente, cu gust delicios.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 758
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier