Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 26 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi este o zi ideală pentru a cultiva noi soiuri de pomi fructiferi, care vor dezvolta o bună rezistență la boli și temperaturi scăzute și vor oferi recolte bogate, timp îndelungat. Sunt favorabile tăierile, aplicarea tratamentelor, cât și fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Te poți ocupa de înmuierea semințelor și plantarea lor în grădina de primăvară, pentru a obține recolte bogate de legume. Udarea moderată, fertilizarea și protecția împotriva dăunătorilor și bolilor, vor avea un real succes.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment potrivit pentru a plantarea culturile decorative de flori. Acestea vor avea rădăcini și tulpini puternice, și vor forma flori frumoase și bogate. Plantele pot fi udate, fertilizare și tratate cu substanțe împotriva bolilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Luna oferă energie pentru orice tip de activitate, însă nu si casei tale. Concentrează-ți atenția asupra grădinăritului, plantând chiar și culturi de interior și îngrijindu-le adecvat.

Recomandarea zilei

Luna se află în scădere sub semnul Racului, ce aduce influentțe pozitive asupra tuturor culturilor înființate azi. Ele vor oferi culturi bogate, ce vor fi păstrate timp îndelungat, fără a-și pierde proprietățile.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 702
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier