Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă pentru săparea și slăbirea solului, distrugerea buruienilor și eliminarea dăunătorilor, cât și pentru aplicarea tratametnelor împotriva bolilor. Taie tufele și coroanele pomilor, însă evită plantarea, transplantarea, irigarea și fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume este recomandat să sapi terenul și să slăbești solul din jurul culturilor. Elimină buruienile prin plivire și aplică tratamentele împotriva bolilor și dăunătorilor amenințători. Nu uda și nu aplica fertilizările asupra culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este timpul potrivit pentru plantarea culturilor bulbice și a plantelor ornamentale. Acordă atenție slăbirii solului, plivirii și tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dacă ai pe listă treburi casnice neterminate, nu trebuie să le finalizezi azi. Curățenia generală, spălarea ferestrelor, cât și transplantarea culturilor de interior, vor trebui amânate. Dedică-ți timp activităților ce-ți fac plăcere, cum ar fi coacerea bunătăților în cuptor.

Recomandarea zilei

Luna în scădere sub semnul zodiacal al Leului, este un simbol al infertilității. Plantele cultivate în această zi, vor avea o rată minimă de supraviețuire și randamentul de producție va fi foarte scăzut.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 740
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier