Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 aprilie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi favorabilă pentru săparea și slăbirea solului, distrugerea buruienilor și eliminarea dăunătorilor, cât și pentru aplicarea tratametnelor împotriva bolilor. Taie tufele și coroanele pomilor, însă evită plantarea, transplantarea, irigarea și fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina urbană

În grădina de legume este recomandat să sapi terenul și să slăbești solul din jurul culturilor. Elimină buruienile prin plivire și aplică tratamentele împotriva bolilor și dăunătorilor amenințători. Nu uda și nu aplica fertilizările asupra culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este timpul potrivit pentru plantarea culturilor bulbice și a plantelor ornamentale. Acordă atenție slăbirii solului, plivirii și tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Dacă ai pe listă treburi casnice neterminate, nu trebuie să le finalizezi azi. Curățenia generală, spălarea ferestrelor, cât și transplantarea culturilor de interior, vor trebui amânate. Dedică-ți timp activităților ce-ți fac plăcere, cum ar fi coacerea bunătăților în cuptor.

Pentru începători!

Luna în scădere sub semnul zodiacal al Vărsătorului, este un simbol al infertilității. Plantele cultivate în această zi, vor avea o rată minimă de supraviețuire și randamentul de producție va fi foarte scăzut.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 408
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .