Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 29 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este un timp bun pentru desfășurarea activităților. Azi vor putea fi inființate culturile de fructe și fructe de pădure: zmeuri, căpșuni, coacăzi, struguri, pruni etc. Este posibilă fertilizarea în doze mici, udarea moderată și vaccinarea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este favorabil să te ocupi de plantarea și transplantarea, în special a culturilor de legume, care vor produce recolte bogate și delicioase. Este posibilă irigarea și fertilizarea moderată a culturilor de grădină.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Se recomandă plantarea culturilor ornamentale și a florilor bulboase, care se vor dezvolta armonios, formând flori bogate și viu colorate. Tratamentul împotriva bolilor și dăunătorilor va fi ineficient, așa că nu este indicată aplicarea lui.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ziua de azi este potrivită pentru a desfășura treburile casnice: spălarea, curățenia de primăvară, repararea și reareanjarea mobilierului. Te poți ocupa și de amenajarea unei mici grădini de interior. Nu este indicată coacerea.

Recomandarea zilei

Este o zi potrivită pentru plantat, deoarece Luna aflată sub semnul zodiacal al Leului, aduce influențe pozitive asupra dezvoltării culturilor. Ele vor forma rădăcini și tulpini puternice și vor produce recolte bogate de fructe gustoase.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 818
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier