Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi perfectă pentru a te ocupa de îngrijirea solului prin udare, săpare sau plivire. Elimină buruienile care sunt in jurul culturilor de căpșuni și eliberează-le de toți dăunătorii. Nu este indcată transplantarea culturilor și nici culegerea recoltelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Recomandăm ca azi să plantezi sau să transplantezi culturile din seră, a căror recolte intenționezi să le păstrezi pentru o lungă perioadă de timp. În momentul udării și fertilizării este indicat să te limitezi la folosirea unor cantități moderate.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Îmbogățește grădina decorativă cu noi soiuri de plante ornamentale, fie prin plantare fie prin transplantarea culturilor de interior. Organizează planul în grădină, astfel încât să rezulte un decor deosebit de atractiv, care te va încânta în perioada de înflorire. Nu aplica tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor asupra florilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi bună pentru a acorda atenție activităților gospodărești, fie că te gândești la o mică curățenie, fie că dorești să faci schimbări generale. Planifică munca în așa fel încât să nu fie foarte solicitantă și rezervă-ți timpul serii pentru relaxare.

Recomandarea zilei

Plantele cultivate sub semnul fertil al Fecioarei, vor avea rădăcini puternice și tulpini viguroase și sănătoase. Culturile vor produce în abundență recolte bogate, pline de gust, însă nepotrivite pentru depozitarea pe termen lung.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 816
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier