Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 30 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este timpul să lucrezi terenul grădinii. Fertilizează terenul cu doze mici de îngrășăminte, udă culturile moderat și plantează soiurile preferate de pomi fructiferi și arbuști de fructe de pădure. Abține-te de la aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrările recomandate azi sunt: udarea și fertilizarea moderată, plantarea răsadurilor și a semințelor de legume, cât și transplantarea culturilor existente. Acestea vor promite o dezvoltare viguroasă, cât și o productivitate ridicată, însă recoltele nu vor putea fi depozitate timp îndelungat. Tratamentul bolilor și dăunătorilor va fi ineficient.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Cele mai indicate activități în grădina decorativă sunt: plantarea și transplantarea culturilor ornamentale și a florilor bulbice, cât și fertilizarea și irigarea moderată a acestora. Nu sunt indicate tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Planifică-ți în detaliu ziua de 30 aprilie, pentru a desfășura activități care nu necesită depunerea unui efort ridicat sau un consum mare de energie. Te poți ocupa de curățenie, spălarea rufelor, decorarea camerelor sau rearanjarea mobilierului. Este posibil să-ți amenajezi propria grădină interioară.

Recomandarea zilei

Luna sub semnul zodiacal al Fecioarei, aduce semne de fertilitate, dar care nu asigură stocarea pe termen lung a recoltelor. Fructele și legumele recoltate vor fi bune doar pentru consumul imediat.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 963
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier