Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 4 aprilie 2022

post_thumb_preview
Activități generale

Planificarea și amenajarea peisagistică a grădinii sunt cele mai recomandate activități pe percursul zilei de azi. Elimină lăstarii uscați și bolnavi ai culturilor și ia măsurile de protecție împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi nu este indicat să te angajezi în plantarea și transplantarea culturilor de grădină. De la această regulă fac excepție culturile de ridichi și varză chinezească. Ia măsurile de precauție necesare pentru a îndepărta buruienile și dăunătorii.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Va fi bine să lași deoparte orice plan în vederea plantării noilor culturi de plante ornamentale și flori. Acordă atenție plivirii și combaterii bolilor și dăunătorilor. Amenajează paturile de flori și completează armonios decorul.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dacă ai nevoie de mai multe zile pentru a duce la bun sfârșit un șir de activități, este bine ca planurile să fie făcute cu calm. În schimb te poți ocupa de activitățile ușoare, cum ar fi curățenia și aranjarea lucrurilor în dulap.

Recomandarea zilei

Ziua de dinaintea lunii noi, în care luna intră sub semnul zodiacal al Berbecului, aduce influrnțe negative asupra proceselor de plantarea, transplantare și îngrijire a plantelor.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 465
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .