Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 6 aprilie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi vei lua o pauza de la activitatile ce vizeaza plantele. Poți să-ți dedici atenția eliminării buruienilor, lăstarilor și ramurilor uscate și bolnave, cât și tratamentelor de comnatere a bolilor și dăunătorilor. Plantele vor fi lăsate să se odihnească.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Pregătește terenul pentru viitoarele plantații și reorganizează plantarea. Nu se recomandă lucrările de manipulare a plantelor, cu excepția plivirii și aplicării tratamentelor de înlăturare a bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Florile și culturile decorative ar trebui lăsate în repaus, amânând plantarea sau transplantarea, cât și majoritatea activităților de îngrijire a plantelor. Este permisă aplicarea soluțiilor eficiente pentru eliminarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este un moment ideal pentru a acorda atenție micilor reparații ce trebuie făcute în incinta locuinței, cât și curățeniei: spălarea ferestrelor, stergerea prafului și aruncarea lucrurlor inutile. Aceste activități vor aduce un aer proaspăt casei, cât și armonie.

Pentru începători!

Luna rămâne sub semnul infertil al Berbecului, iar influența lunii noi continuă să fie prezentă. Plantele sunt vulnerabile, indicat fiind ca plantarea și îngrijirea culturilor să fie amânate.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 423
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .