Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 8 aprilie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Activitățile de grădinărit sunt binevenite astăzi. Se poate planta orice tip de culturi, cât și aplica îngrășămintele necesare unei dezvoltări armonioase. Irigarea și îngrijirea gazonului vor fi foarte indicate, însă transplantarea va trebui amânată.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un moment potrivit pentru însămânțarea culturilor de legume, recoltele acestora putând fi depozitatea cu succes pentru o bună perioadă de timp. Sunt favorabile și activitățile de irigare, fertilizare și plivire. Abiține-te de la transplantare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina decorativă sunt favorabile activitățile de îngrijire a culturilor, printre care și irigarea și fertilizarea plantelor perene. Acestea se vor bucura de o dezvoltare armonioasă, înflorind bogat, în culori excepționale.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru a plant forile și plantele ornamentale de interior. Pe lângă aeastă activitate, te vei putea ocupa și de curățenia locuinței, reparații, cât și redecorare. Aruncarea lucrurilor inutile va atrage energia pozitivă în casă.

Recomandarea zilei

Plantele cultivate azi vor avea o creștere puternică și viguroasă, formând un sistem radicular sănătos. Acestea vor produce recolte bogate și ideale pentru conservarea pe termen lung, deoarece Luna continuă să se afle sub semnul zodiacal al Scorpionului.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 918
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier