Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 1 August 2024

post_thumb_preview
Activități generale

În 1 august stelele ne sfătuiesc să fim atenți la pomii fructiferi și la arbuști: efectuează fertilizarea, adăugând îngrășăminte atât pentru rădăcină, cât și îngrășăminte foliare, Tunde lăstarii pentru revigorarea tufelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un moment prielnnic pentru plantarea culturilor de iarnă: ceapă, usturoi și ridichi. De asemenea poți semăna conopida pentru răsaduri și să verifici starea plantelor din punct de vedere al bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Concentrează-ți atenția asupra plantelor perene. Aceasta este perioada oportună pentru a le planta și replanta. Florile tăiate în această zi vor rămâne proaspete o lungă perioadă de timp.  

post_thumb_preview
Pentru casă

În ceea ce privește activitățile casnice, nu este o perioadă prielnică pentru a face totul pe grabă. Ocupă-te de activitățile necesare din timp și desfășoară-le în liniște. Amână noi începuturi și nu începe afaceri serioase care presupun o mare responsabilitate. În ceea ce privește plantele de interior, poți planta și transplanta dracaena și ficusul. Vor avea o dezvoltare rapidă.

Recomandarea zilei

 A 12-a zi lunară este cea mai potrivită pentru munca în grădină. Toate activitățile vor fi un real succes, iar plantele se vor dezvolta armonios și vor produce recolte bogate.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 957
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier