Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 August 2024

post_thumb_preview
Activități generale

În grădină este un moment minunat pentru a planta căpșuni și pomi fructiferi, dar și pentru tăierea și modelarea copacilor și arbuștilor.. Dar transplantarea și slăbirea solului aproape de rădăcini ar trebui amânate.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Astrele ne recomandă să înmuiem și să punem la germinat semințele pe care intenționați să le plantăm în curând. Plantează roșii, varză, răsaduri de ceapă, sfeclă și ridichi.. Pulverizați plantele împotriva bolilor și paraziților.  

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu este cea mai bună zi pentru transplantarea florilor și săparea solului aproape de rădăcini. Seamănă plante perene, sapă bulbii, taie lăstari uscați și bolnavi, și taie flori pentru buchete.  

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu este recomandat să transplantezi plantele de interior în această zi, însă le poți planta. Plantarea florilor va avea un succes deosebit. Ziua este potrivită pentru a împărtăși experiența ta cu alții, pentru curățare, spălare și conservare.  

Recomandarea zilei

Luna în Taur este o perioadă foarte fertilă. Dar fructele culturilor pe care le plantezi în acest moment nu pot fi folosite pentru a colecta semințe.  

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 877
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier