Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 12 August 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Ziua este potrivită pentru plantare răsadurilor, dar în special a celor de căpșunilor. Poți planta pomi fructiferi și arbuști, care vor avea o rezistență incredibilă. Este o perioadă bună pentru tăierea copacilor și arbuștilor și tunderea ierbii. Nu este recomandat să Slăbești pământul aproape de rădăcini în această zi.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Poți semăna legume ca sfeclă, ridichi și alte plante care produc fructe subterane. Slăbirea este permisă pentru a lucra exclusiv stratul superior al solului. Principala condiție este să nu deranjezi rădăcinile plantei. De asemenea, poți trata plantele de dăunători și boli.  

post_thumb_preview
Grădina de flori

Florile tăiate sunt bine conservate în timpul transportului și te vor încânta cu buchete mult timp. Este omentul ideal pentru plantarea de flori perene.  

post_thumb_preview
Plante de interior

În casă, de azi, poți planifica orice activități legate de treburile casnice, de la renovări generale până la curățenia ușoară. Se recomandă să pregătești preparate pentru iarnă: conserve, murături, gem, cât și congelarea fructelor de pădure și a legumelor.  

Pentru începători!

Taurul este condus de Venus și este considerat în mod tradițional un semn fertil. Orice plante vor fi plantate, se vor dezvolta bine, vor fi de o calitate excelentă și vor avea o durată lungă de valabilitate.  

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 475
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .