Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 12 August 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Ziua este potrivită pentru plantare răsadurilor, dar în special a celor de căpșunilor. Poți planta pomi fructiferi și arbuști, care vor avea o rezistență incredibilă. Este o perioadă bună pentru tăierea copacilor și arbuștilor și tunderea ierbii. Nu este recomandat să Slăbești pământul aproape de rădăcini în această zi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Poți semăna legume ca sfeclă, ridichi și alte plante care produc fructe subterane. Slăbirea este permisă pentru a lucra exclusiv stratul superior al solului. Principala condiție este să nu deranjezi rădăcinile plantei. De asemenea, poți trata plantele de dăunători și boli.  

post_thumb_preview
Grădina de flori

Florile tăiate sunt bine conservate în timpul transportului și te vor încânta cu buchete mult timp. Este omentul ideal pentru plantarea de flori perene.  

post_thumb_preview
Pentru casă

În casă, de azi, poți planifica orice activități legate de treburile casnice, de la renovări generale până la curățenia ușoară. Se recomandă să pregătești preparate pentru iarnă: conserve, murături, gem, cât și congelarea fructelor de pădure și a legumelor.  

Recomandarea zilei

Taurul este condus de Venus și este considerat în mod tradițional un semn fertil. Orice plante vor fi plantate, se vor dezvolta bine, vor fi de o calitate excelentă și vor avea o durată lungă de valabilitate.  

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 934
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier