Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 15 August 2024

post_thumb_preview
Activități generale

În această zi, poți semăna majoritatea anualelor și plantelor perene, pentru a obține un randament ridicat. Ai grijă de udarea terenului și slăbește solul din jurul plantelor. Poți face tratamente împotriva bolilor și dăunătorilor și re-altoire, precum și fertilizarea solului.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un moment favorabil pentru recoltare și pentru depozitarea pe termen lung. Plantează ridichi, pătrunjel rădăcină și salată verde. În regiunile nordice, merită să transplantezi răsaduri de castraveți într-o seră. Este timpul să pregătești paturile pentru culturile de iarnă și să așezi compostul. 

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantează flori anuale și bulbice în grădina de flori, iar plantele ornamentale de foioase pot fi semănate și plantate. Recoltează frunzele plantelor medicinale.  

post_thumb_preview
Pentru casă

A douăzeci și șasea zi lunară este potrivită pentru treburile casnice. Principalul lucru este să știi când să te oprești. Puțină curățenie, gătit și plantarea florilor - toate acestea se pot face. De asemenea, se recomandă conservarea, uscarea și congelarea fructelor și legumelor.  

Recomandarea zilei

Racul este considerat un semn zodiacal fertil. În aceste zile, plantarea, însămânțarea și transplantul multor culturi vor avea succes. Când luna scade, este mai bine să plantezi acele fructe care se coc în sol.  

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 749
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier