Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 17 August 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Leul este considerat un semn infertil. Deci, azi va fi vorba de puțină muncă în grădină. Angajează-te în tăierea lăstarilor și a arbuștilor uscați, combaterea dăunătorilor și bolilor și tăierea excrescențelor. 

post_thumb_preview
Grădina urbană

Recoltează, sapă cartofii, și pune-i la depozitare. Când semănăm și recoltăm floarea-soarelui, semințele oleaginoase sunt perfect conservate și vor oferi un ulei gustos și de înaltă calitate.  

post_thumb_preview
Grădina de flori

Florile tăiate vor fi perfect conservate în timpul transportului pe termen lung și te vor încânta într-un buchet pentru o lungă perioadă de timp. Taie lăstarii inutili și dă formă coroanelor.  

post_thumb_preview
Plante de interior

Este un moment bun pentru a duce la bun sfârșit planurile stabilite de mult. În această zi, nu există restricții. De asemenea, poți continua să recoltezi roadele pentru iarnă și să le pregătești pentru: conservare, saramură, uscare sau prepararea de sucuri și vin.  

Pentru începători!

Leul este condus de Soare și este considerat în mod tradițional un semn infertil. Cu toate acestea, atunci când este plantată sub semnul zodiacal al Leului unele plante pot produce o recoltă excelentă.  

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 333
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .