Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 19 August 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Lună Nouă îți pune amprenta în grădină, așadar trebuie să excluzi semănatul și plantarea din activitatea de azi. În schimb, este mai bine să culegi roadele pentru depozitare pe termen lung. Poți face orice tip de tăiere. 

post_thumb_preview
Grădina de legume

Se recomandă culegerea răsadurilor semănate sub semnele Peștilor, Scorpionului și Racului. Ziua este propice pentru munca simplă: ciupirea lăstarilor, udarea, aplicarea îngrășămintelor pe sol, precum și recoltarea plantelor medicinale.  

post_thumb_preview
Grădina de flori

Poți să semeni și să plantezi flori anuale, arbuști și copaci ornamentali de mici dimensiuni. Ziua este bună pentru tăierea florilor și fertilizarea lor.  

post_thumb_preview
Pentru casă

Acasă, ziua nu este prea bună pentru treburile casnice. Mai bine îți dedici timpul curățării ușoare în casă, ordonării lucrurilor și organizării spațiului. Dar în bucătărie, ca întotdeauna, există muncă. Cultura recoltată poate fi pregătită pentru iarnă.  

Recomandarea zilei

Luna nouă în Fecioară. Acest semn este considerat în mod tradițional infertil. În aceste zile, poți fertiliza grădina și grădina de legume și poți hrăni plantele de interior.  

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 686
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier