Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 2 August 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Plantează pomi fructiferi, culege recoltele și efectuează fertilizarea. Semințele recoltate în această zi vor avea un randament excelent și vor oferi recolte bogate. Este un moment ideal pentru a planta gazon, și răsaduri de căpșuni.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este recomandat să ne focusăm pe semănatul conopidei, pătrunjelului, sparanghelului și a altor verdețuri, dar și pe aerisirea și aplicarea îngrășămintelor.  

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina de flori este cea mai bună perioadă pentru semănatul florilor, în special a celor perene. Totodată putem înmulți și planta tufele, dar și să ne ocupăm de combaterea bolilor și dăunătorilor. Colectează semințe noi în această zi.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este un moment bun pentru a achiziționa noi instrumente, care vor fi de folos în grădină. Este bine să lucrezi alături de cineva azi, pentru că în echipă vei avea parte de rezultate mai bune. Încearcă să nu amâni treaba de azi pentru altă zi. Ocupă-te de conservarea recoltelor și prepară sucurile preferate.

Recomandarea zilei

Capricornul nu este cel mai fertil semn. Influențează și contribuie la dobândirea unor recolte bune, dar fructele vor fi de mici dimensiuni.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 611
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier