Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 20 August 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

În grădină este o zi propice pentru plantarea căpșunilor. Poți efectua udarea din abundență a plantelor. Însă plantarea de pomi fructiferi și arbuști în această zi nu merită, deoarece cel mai probabil vei obține o recoltă slabă.  

post_thumb_preview
Grădina urbană

Dacă semeni castraveți, mărar, pătrunjel, anghinare în ziua aceasta, vei avea o recoltă bună. Astrele ne recomandă cultivarea pământului și fertilizarea.  

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina cu flori, recoltează rădăcinile vindecătoare pentru iarnă și aplică îngrășăminte. Poți face divizarea și transplantul de flori perene, precum și reproducerea plantelor perene folosind straturi. 

post_thumb_preview
Plante de interior

Astăzi este ziua perfectă pentru a face treburile casnice pentru care nu este niciodată suficient timp. Simte-te liber să faci reparații la scară largă sau curățenie generală. Este mai bine să te abții de la conservarea fructelor.  

Pentru începători!

Zilele în care luna se află în semnul Fecioarei sunt minunate pentru arat, slăbit și plivit. Pot fi de asemenea începute activități precum combaterea bolilor și dăunătorilor.  

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 433
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .