Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 August 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

În timpul lunii în creștere în Balanță, poți semăna, planta și transplanta tulpini, tuberculi, legume, culturi de rădăcinoase, plante fructifere și fructe de pădure, și verdeață. Plantele vor oferi un material excelent pentru semințe, iar fructele vor fi excelent conservate în timpul depozitării pe termen lung.  

post_thumb_preview
Grădina urbană

Continuă să recoltezi rădăcinile și să le păstrezi. În zonele nordice, plantează răsaduri de castraveți în interior. Seamănă conopidă în grădină pentru toamnă, în seră.   

post_thumb_preview
Grădina de flori

În zilele Balanței, se recomandă plantarea de flori tuberoase, trandafiri și alți arbuști. Florile tăiate vor fi perfect conservate în timpul transportului pe termen lung și vor sta în buchete pentru o lungă perioadă de timp.   

post_thumb_preview
Plante de interior

Adună florile plantelor medicinale. Pregătește produse de patiserie. Aluatul preparat astăzi se dovedește a fi deosebit de aerisit și gustos. Poți picta pereții și poți schimba perdelele întunecate și grele cu un tul subțire și ușor.  

Pentru începători!

În zilele Balanței, udarea, tunderea ierbii, așezarea tuberculilor și semințelor pentru depozitare, tăierea florilor și îngrijirea plantelor de interior au succes.  

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 392
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .