Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 5 August 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

O zi în care nu doar că este posibilă, dar este și necesară plantarea plantelor. Începe cu căpșuni și apoi treci la alte culturi fructifere. Plantează pomi și arbuști, udă și slăbește solul.  

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este un moment excelent pentru semănatul ridichilor, țelinei și a plantelor cu bulb. În această perioadă, recomandăm, de asemenea, cu tărie cultivarea, udarea și fertilizarea. 

post_thumb_preview
Grădina de flori

Stelele ne recomandă să plantăm și să înmulțim arbuști și flori anuale și bienale. Este un moment deosebit de bun pentru a planta crini și brândușe.  

post_thumb_preview
Plante de interior

Ai grijă de pregătirea gemurilor și murăturilor pentru iarnă. Se recomandă plantarea, replantarea și însămânțarea oricăror plante de interior.

Pentru începători!

Luna în zodia Pești reprezintă o perioadă foarte favorabilă plantării și oricărei activități. Semnul zodiacal ne oferă o recoltă bogată, dar nepotrivită pentru conservare.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 367
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .