Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 8 August 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este un moment bun pentru tăierea copacilor și arbuștilor, îndepărtarea ramurilor crescute în exces și controlul dăunătorilor și bolilor. De asemenea, ai grijă să slăbește solul, dar cosește și iarba.  

post_thumb_preview
Grădina urbană

Se recomandă: dezgroparea cartofilor, curățarea terenului de culturi și săparea pământului, cât și îndepărtarea buruienilor. Astrele ne sfătuiesc să nu semănăm, plantăm, și replantăm plante, și să nu fertilizăm sau să udăm culturil.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Poți tăia astăzi flori pentru buchete, dar plantarea și însămânțarea altora noi nu merită. Recomandare: taie ramurile uscate, tratează florile de boli și dăunători. 

post_thumb_preview
Plante de interior

Energia zilei nu este favorabilă pentru noi începuturi, noi cunoștințe și rezolvarea problemelor financiare. Te sfătuim să faci lucrări minore de renovare. Uscarea culturii recoltate și conservarea vor merge bine astăzi.  

Pentru începători!

Berbecul este un semn infertil, așa că abțineț-te de la plantare în această perioadă, mai ales dacă te bazezi pe recoltă.

Publicat de: 01 mai 2022
Vizualizări: 354
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .