Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 1 Decembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Începutul lui decembrie vine cu vești bune în ceea ce privește grădinăritul, data de 1 fiind favorabilă pentru orice lucrare desfășurată în grădină. Fie că alegi să controlezi nivelul zăpezii dintre culturile existente sau dorești să cureți terenul de resturile rămase, aceste activități vor fi desfășurate cu maximă energie și succes. Puieții tineri pot fi plantați pentru început în ghivece.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Semințele pot fi pregătite din timp pentru următorul sezon de plantare – curăță solul, stratifică-l și aerisește-l pentru a-i îmbunătăți calitatea. Verifică stocul materialelor necesare pentru sezonul de primăvară: ghivece, îngrășăminte și noi soiuri de semințe.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi nu va fi tocmai indicată activitatea de cultivare a plantelor ornamentale, cât nici fertilizarea solului. Este favorabil să te ocupi de tăierile sanitare de formare a tufelor, săparea bulbilor și pulverizarea substanțelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este bine să-ți stabilești un plan al activităților casnice, pentru o bună desfășurare a acestora și pentru obținerea unor rezultate excelente. Fă curățenie generală și scapă de obiectele inutile și vechi ce-ți ocupă mult spațiu.

Recomandarea zilei

Semnul Fecioarei aduce influențe pozitive pentru realizarea cu succes a activităților din plan personal și profesional. Culturile înființate azi vor fi realmente productive și vor avea o dezvoltare satisfăcătoare.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 600
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier