Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 Decembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Pentru a-i acorda grădinii grija de care are nevoie, trebuie să te asiguri că suprafața acesteia este curată: iarba cosită, buruienile eliminate, iar plantele pulverizate cu soluții specializate pentru a ține la distanță bolile și dăunătorii specifici.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Pregătește semințele pentru plantarea de iarnă, curăță solul și slăbește-l și aplică tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor. Plantarea poate fi făcută atât în sere, cât și în ghivece pe pervazul ferestrei, recomandând în special cultivarea semințelor de țelină, pătrunjel și sfeclă.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Slăbește solul, administrează mulciul și acoperă plantele oferindu-le căldura necesară pentru a le proteja de temperaturile scăzute ale iernii. Florile tăiate pentru crearea buchetelor vor rezista timp îndelungat, păstrându-și calitățile estetice. Elimină bolile și dăunătorii, aplicând tratamentele recomandate.

post_thumb_preview
Pentru casă

Azi nu trebuie să depui mult efort fizic pentru a desfășura activitățile casnice, deoarece riști să acumulezi prea multă oboseală. Ocupă-te în schimb de preparatele delicioase pe care le poți pregăti chiar în cuptorul casei, bucurându-te de mirosul din bucătărie. Recomandăm să înlocuiești solul din ghivecele plantelor de interior.

Recomandarea zilei

Luna în Vărsător nu aduce vești bune pentru culturile semănate azi, deoarece dezvoltarea lor nu va fi una rapidă, iar recoltele vor fi medii.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 605
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier