Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 15 Decembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Pregătește solul și plantele pentru perioada de iarnă: combate bolile și dăunătorii, taie lăstarii vechi și uscați, sapă și curăță terenul și aplică mulciul. Plantarea este recomandată pe parcursul zilei de azi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Continuă cultivarea solului de toamnă, aplică îngrășămintele adecvate și mulcește solul la baza culturilor, pentru a le pregăti de iarnă. Pregătește un loc pentru depozitarea culturilor sensibile la ger sau înființează culturi la ghiveci, ce pot fi ulterior transplantate.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Activități recomandate: realizarea tăierilor pentru formarea și modelarea tufelor arbuștilor, cât și plantarea culturilor ornamentale în sere, pentru a obține o înflorirea timpurie. Taie florile pentru crearea buchetelor și înființează noi culturi prin înmulțirea răsadurilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi bună pentru activitățile din incinta locuinței: redecorează, fă curățenie generală, scapă de lucrurile inutile și împrospătează aspectul casei prin plantarea soiurilor ornamentale. Dacă-ți face plăcere, pregătește delicii în cuptor.

Recomandarea zilei

Luna în creștere, sub semnul fertil al Peștilor, oferă vigurozitate plantelor. Îngrijește plantele, remodelând structura lor prin tăiere. Desfășoară activități care-ți aduc confortul și relaxarea de care ai nevoie.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 601
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier