Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 26 Decembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Ramurile arbuștilor, pomilor și copacilor trebuie curățate de zăpada care continuă să se aștearnă în această perioadă. Verifică culturile din seră și asigură-te că au toate condițiile pentru a rezista temperaturilor scăzute.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi nu se recomandă plantarea, dar în schimb te poți dedica îngrijirii plantelor din sera de iarnă. Plivitul, fertilizarea și îmbunătățirea calității solului, sunt activități ce pot fi desfășurate azi.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În ceea ce privește plantele ornamentale, azi nu vei putea înființa noi culturi. Mai de grabă, este benefic să acorzi atenție stării acestora, protejându-le de curenții puternici, tratând dăunătorii și bolile sau fertilizând solul.

post_thumb_preview
Pentru casă

Acasă te poți ocupa de treburile simple, care nu necesită mult efort fizic. Petrece-ți timpul citind o carte, ascultând muzică bună sau stând în compania prietenilor. Dacă ești plin de creativitate și idei, folosește-le redecorând prin casă.

Recomandarea zilei

Leul aduce influențe negative azi, în ceea ce privește starea ta fizică. Odihna își spune cuvântul, ceea ce înseamnă că e momentul cel mai bun pentru a te odihni.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 591
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier