Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 Decembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Verifică fiabilitatea structurilor de grădină și a plantelor și ocupă-te imediat de reparațiile necesare. Nivelul zăpezii va trebui redus, pentru a nu afecta viabilitatea culturilor. Verifică recoltele depozitate în subsol și asigură-te ca starea lor este încă bună.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi bună pentru a planta legume, salate și ierburi aromatice, atât în serele de iarnă, cât și în ghivece pe pervazul ferestrei. Taie și înmulțește răsadurile pentru înființarea noilor culturi și pregătește necesarul de semințe.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Asigură-te că starea plantelor ornamentale este încă bună, iar dacă rezistența la temperaturile scăzute nu este foarte ridicată, oferă-le protecția necesară, acoperindu-le cu un strat de paie sau folie. Este un timp favorabil pentru a efectua tăierile de formare a tufelor, împrospătându-le.

post_thumb_preview
Pentru casă

Influențele zilei de azi nu vor fi tocmai pozitive, așa că este recomandat să nu-ți dedici timpul activităților ce necesită multă implicare și stres. Relaxează-te ocupându-ți timpul cu hobby-urile tale, gătitul, cumpărăturile, mersul la sala de sport, sau orice îți face plăcere.

Recomandarea zilei

Luna în Balanță semnifică prezența fertilității, ceea ce înseamnă că este recomandat să plantei noi culturi de legume, fructe sau plante ornamentale, ele având o dezvoltare rapidă. 

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 544
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier